Ми у Facebook
19.08.2012, 17:26

У sms-голосуванні за найвпливовішу людину Рівненщини лідер змінився в останній день!

Дещо несподівано завершилось sms-голосування в рамках проекту "ТОП-20: найвпливовіші люди Рівненщини": ім'я переможця стало очевидним лише в останній день голосування, коли розстановка сил серед фаворитів докорінно змінилась!
Як ми і планували, sms-голосування тривало до четверга, 16 серпня, включно. Упродовж усього голосування, практично до останнього його дня, лідирував за кількістю sms ректор Національного університету "Острозька академія", депутат Рівненської обласної ради Ігор Пасічник. На другому місці умовного sms-рейтингу перебував начальник управління Міністерства внутрішніх справ України у Рівненській області Василь Лазутко, і замикав трійку лідерів народний депутат України Сергій Кошин. Останній, до слова, вже перемагав у схожому рейтингу від "ОГО" - було це в 2009 році, коли лідера симпатій інтернет-користувачів визначали за допомогою не sms-голосування, як упродовж двох останніх років, а через інтернет-голосування безпосередньо на порталі OGO.ua. (У 2008 році в інтернет-голосуванні переміг нині покійний колишній голова Рівненської облдержадміністрації Василь Червоній, у 2010 році, коли подібне голосування в рамках нашого рейтингу відбулось востаннє - тодішній голова Рівненської обласної ради, а нині депутат Рівненської облради Олександр Данильчук).

Торік ми вирішили змінити механізм голосування й запропонували бажаючим підтримати учасників рейтингу своїми голосами відправляти за них sms. Найактивнішими тоді виявились прихильники депутата Рівненської обласної ради Миколи Сороки - на той час першого заступника міністра регіонального розвитку і будівництва України. У підсумку, він торік і переміг у першому в історії нашого проекту sms-голосуванні, удостоївшись титулу "Лідер народної довіри". Минулого року, зазначимо, інтрига в голосуванні теж тривала до останнього, і беззаперечне лідерство Миколи Сороки за кількістю поданих sms стало очевидним лише під кінець sms-голосування, буквально в останні його години. У кінцевому підсумку, на підтримку Миколи Сороки було подано 338 sms-голосів, а за Сергія Кошина - на 100 менше, тобто 238.

“ТОП-25: найвпливовіші люди Рівненщини”: у SMS-голосуванні переміг Микола Сорока

Подібне трапилось і цьогоріч. В останній день sms-голосування прихильники Миколи Сороки різко змінили співвідношення голосів між претендентами на його користь - і 300 sms на підтримку цього кандидата вистачило для його перемоги! Ректор НаУ "Острозька академія" Ігор Пасічник, відтак, у кінцевому підсумку посів почесну другу сходинку за результатами sms-голосування. А на третьому місці розташувався начальник УМВСУ в Рівненській області Василь Лазутко.

До речі, Микола Сорока нині зустрів свою перемогу в sms-голосуванні в новому статусі - в.о. ректора Національного університету водного господарства і природокористування.



Екс-губернатор Рівненщини Микола Сорока очолив водний університет

Нагадаємо, що переможець sms-голосування отримає відзнаку в окремій, додатковій номінації рейтингу - "Лідер народної довіри". Основну ж "двадцятку" переможців визначено шляхом анкетування експертів, більшість серед яких становлять самі претенденти, а частину - журналісти рівненських ЗМІ. Нині у редакції "ОГО" практично завершили обробку анкет, які надійшли від експертів рейтингу. І у четвер, 23 серпня, побачить світ спецвипуск "ОГО" з результатами П'ятого обласного рейтингу "ТОП-20: найвпливовіші люди Рівненщини", розповідями про всіх його переможців, а також про лауреатів у номінації “Вибір “ОГО”, яких визначає сама редакція серед активних, успішніх рівнян, які не потрапили до "ТОП-20" переможців, проте своєю діяльністю в різних сферах життя нашої області не могли не привернути уваги журналістів! Хтозна, можливо хтось із цих людей наступного року потрапить і до основної "двадцятки" переможців! Адже життя не стоїть на місці, воно мінливе і швидкоплинне, а ми, журналісти, тримаємо руку на його пульсі, аби подібними проектами творити своєрідний літопис сьогодення Рівненщини!

Найвпливовіших людей Рівненщини назвуть до Дня Незалежності

Список переможців рейтингу, лауреатів у номінації "Вибір "ОГО" та розповіді про всіх їх будуть, звісно, розміщені й на порталі OGO.ua. Отож, слідкуйте за нашими новими публікаціями!

Повний список претендентів





На правах реклами