Ми у Facebook
20.08.2012, 17:11

Рівняни продовжують вірити телефонним шахраям [+Відео]

Новий вид шахрайства – телефонний – нині дедалі часті застосовують зловмисники. Тільки за десять останніх днів від дій псевдоміліціонерів, які телефонують вночі та вимагають гроші за звільнення дитини з міліції, постраждало дев’ять жителів Рівненщини.
Скільки б правоохоронці не зверталися до громадськості, люди у розпачі готові віддати шахраям останні гроші. Так зробила рівнянка Тетяна, яку розбудив нічний телефонний дзвінок. На тому кінці дроту ніби плакав їх син, який збив людину. Потім у розмову включився спевдослідчий міліції.

У жінки таких грошей не було, тоді аферисти погодились на тисячу гривень. До будинку під’їхав таксист, який і забрав останні збереження жінки. У відчаї вона зателефонувала на мобільний зятя, адже сина не має. Останній, як виявилось, мирно спав. Тетяна просто стала черговою жертвою телефонних шахраїв.

Розкрити такі злочини не легко, кажуть правоохоронці, адже телефон використовують, як правило, лише один раз і викидають. Тому радять бути уважними навіть вночі. Якщо вам повідомляють про біду з рідними, найкраще спершу зв’язатись саме з ними. Здебільшого вони в цей час спокійно сплять.






На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ