Ми у Facebook
21.08.2012, 15:43

Ковалі з усієї України з'їдуться до Рівного на День міста

У День міста рівняни зможуть насолодитися майстерністю ковалів на всеукраїнському фестивалі.
Всеукраїнський ковальський фестиваль "Металеве серце України" пройде у Рівному на День міста.

Співорганізатор всеукраїнського фестивалю ковальського мистецтва Ніна Крока переконана, що на рівнян чекає незабутнє дійство.

- Спочатку такий фестиваль відбудеться на святі міста у Луцьку 25 серпня, після чого майстри ковальської справи завітають й на Рівненщину, - каже пані Ніна. - На святі міста чекаємо 56 ковалів зі всієї України. Зі Львова їх прибуде аж 14 на чолі із жінкою-ковалем, що надзвичайно приємно. Також будуть присутні організатори фестивалю з Івано-Франківська, які проводять його вже там понад 10 років.

Рівненську область на фестивалі ковальського мистецтва представлятиме 10 кращих майстрів. Приємним сюрпризом для рівнян має стати приїзд особливого гостя з Голландії та його учня з Японії, які порадують усіх присутніх незабутнім шоу.

Організатори сподіваються, що фестиваль ковальського мистецтва проходитиме у Рівному щорічно. Для цього вони розробили відповідну емблему та підготували подарунок для міста висотою 3,5 м та шириною 3 м.

Про решту сюрпризів рівняни зможуть дізнатися, завітавши 26 серпня до парку Шевченка. Початок фестивалю - о 12:00.

ІНШІ СТАТТІ ДО ТЕМИ:
На День Незалежності рівняни дефілюватимуть у вишиванках, а на День міста слухатимуть "Піккардійську Терцію" та "OT VINTA" [Анонс]
На День міста Рівного Василь Вірастюк продемонструє богатирську силу [+Фото]
Рівне: в аеропорту пройде виставка собак





На правах реклами