Ми у Facebook
23.08.2012, 17:02

Вибір "ОГО": Лідер-підприємець зі свідомістю патріота

Ім'я: Олег ЧЕРВОНЮК
Статус: власник Рівненського льонокомбінату
Вік: 40 років
Більше чотирьох років тому у Рівному з’явилася людина, яка абсолютно перевернула суспільне уявлення про легальний бізнес, про захист своїх прав, про економічну розбудову власної держави. Хмельницький підприємець Олег Червонюк, відродивши гіганта легкої промисловості часів Радянського Союзу — Рівненський льонокомбінат, — став прикладом свідомого, розумного українця, що вміє, а головне — хоче працювати на благо України.

Запорука його впливовості — люди, які з ним працюють.

Олег Червонюк — успішний керівник для сотень працівників легкої промисловості у Рівному та Хмельницькому; відповідальний партнер по бізнесу, якому довіряють та до якого дослухаються. Він став прикладом підприємця, для якого збагачення власних кишень та рахунків у банках будь­-якими способами не є ціллю у житті.

"Для мене гроші — не головне. Гроші — це інструмент. Робота, процес. Прагнення чогось кращого — ось які цілі мають бути в житті", — стверджує Олег Червонюк.

І доводить цю істину чи не щодня: поступово розширюючи виробничі потужності льонокомбінату, відкрито виступаючи проти корупції та бюрократії, борючись проти чиновницького свавілля у судах.

Підприємець стверджує, що в Україні не буває таких проектів, які не можуть не вдатися. Адже для того, щоб розбудувати власну українську державу, у нас є все: ресурси, можливості, розум.

"Не потрібно сподіватися на владу. Влада — подивіться на історію світу — ніколи не приходила і нічого не роздає просто так. Я дуже не люблю, коли говорять: "У нас така країна...", це не країна така — це ми такі! Ми творимо країну!"

Сьогодні своїм прикладом Олег Червонюк вчить суспільство не тільки успішно працювати, а й дотримуватися традиційних українських сімейних цінностей. У нього чудова родина: дружина Галина вже стільки років служить опорою і підтримкою Червонюку, син Дмитро, який має продовжувати текстильну справу батька, та надзвичайно творча донька-­школярка Оля. Це найперші люди, які допомагають йому втілювати масштабні та успішні проекти на теренах України.

"Я чітко бачу майбутнє Рівного. Це буде центр легкої промисловості. Я можу дати вам гарантію. Тому що тут є і будуть люди, які хочуть і можуть працювати. Саме на благо такого суспільства і хочеться працювати на всю свою потужність", — впевнено констатує Олег Червонюк. І йому важко не повірити.





На правах реклами

РДБК

Відпочинок у Карпатах


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ