Ми у Facebook
01.09.2012, 10:57

У Рівненському парку для молодят відкрили "Весільну карету" [+Фото]

Нове пам’ятне місце для закоханих з'явилось у Рівному. Тепер молодята зможуть сфотографуватися у "Весільній кареті". Її у "Парку молоді" за підтримки міської влади становив меценат та депутат міської ради Олександр Нестерук.
За словами ініціатора встановлення "Весільної карети" Олександра Нестерука, така мала архітектурна форма стане не тільки окрасою парку, а й пам’ятним місцем для фотографування молодят.



— Бував неодноразово у країнах Європи, мені сподобалась така ідея. Адже там кожне місто має родзинку схожого плану. У Рівному ж не так багато місць, які молодята зможуть зберегти у своїх сімейних альбомах, - зауважив депутат.


Фоторепортаж у галереї.




Вартість виготовлення такого подарунка місту Олександр Нестерук називати не забажав. "Карета" виготовлення з металу та покрита спеціальною автомобільною фарбою. Тому радувати рівнян вона зможе без ремонту не менше двох років.

Тим часом молодята зможуть доповнювати споруду замочками кохання. Молодята Алла та Олександр ЗАМАЙ перші повісили на Весільну карету" ексклюзивний замочок, який подарував їм ініціатор акції.



— Про встановлення такої пам’ятки ми дізнались у РАЦСі, тоді й вирішили долучитися до акції, — зауважили молодята. — Така споруда для нас — це не тільки прикраса, а й символ міцності кохання у шлюбі. Адже ми одразу були переконані, що створені одне для одного. Познайомились в Інтернеті, почали зустрічатись і майже через рік побрались.




Фоторепортаж у галереї.



Тим часом опорядження "Парку молоді" триватиме й надалі. Невдовзі на доріжках біля "Весільної карети" замінять асфальт, бордюри та встановлять більше лавок.





На правах реклами