Ми у Facebook
03.09.2012, 01:57

У Рівному Ніно Катамадзе імпровізувала з Юрієм Журавлем та Яною Міськовою [+Фото]

Феєрію неперевершеного вокалу, музики та імпровізацій подарувала рівнянам під час виступу на Art Jazz Cooperation відома Ніно Катамадзе. На фестивалі грузинська співачка виконувала композиції з гуртом Insight, а також імпровізувала дуетом з Юрієм Журавлем та молодою джазовою співачкою Яною Міськовою.
Art Jazz Cooperation відбувається у Рівному та Луцьку вже вп'яте. Мотивами джазу фестиваль радував рівнян три дні поспіль. Розпочав фест вечір джазового кіно, де разом поєднали не тільки німе кіно та джазову музику, а й Чарлі Чапліна з Богданом Ступкою. А 1 вересня у Рівненському облмуздрамтеатрі виступали запальні виконавці сальси Dislocados з Києва, продовжили Polar Expedition Jazz Quartet (Україна-Польща-Норвегія-Швеція) та Banderas Blues Band (Україна, Харків).

Крім того, рівнян порадували і поєднанням різноманітних жанрів мистецтва у темі джазу, а саме музики, фотографії, живопису та хореографії. Під час антракту гості фестивалю могли побачити кращі світлини всеукраїнського фотоконкурсу "Джазові Емоції", імпровізаційний малюнок "КвікПік", проведена благодійна фотовиставка-продаж "Світ Джазу".



Однак, найочікуванішим, звісно, був другий, заключний день фестивалю. Точніше виступ хедлайнера - легендарної грузинської співачки Ніно Катамадзе та гурту Insight. Магія її музики та імені наповнила залу театру дощенту. Меломани навіть сиділи в проходах.

А послухати й справді було що. Музику першої пісні Ніно полюбили навіть ті, що раніше ніколи її не чули. І вже з перших хвилин виступу співачці дякували щедрими оплесками. Та в боргу не залишилась - розмовляла українською і постійно дякувала.



- Дуже вдячна співорганізатору фестивалю Сергію Гембергу за запрошення. Коли їхали сюди, то сумнівались чи знають нас тут, - зізналась Ніно. – Ваші оплески – для мене найкраща відповідь. Спочатку перед виступом не дуже добре себе почувала. Ваша підтримка та енергія додала мені сил. Я дякую вам!



Не втрималась Катамадзе і від тіснішого спілкування з публікою. Зі всім залом вона заспівала декілька своїх композицій. Відволіклась і на імпровізацію з лідером гурту "От вінта" Юрієм Журавлем, який якраз біля сцени малював портрет співачки. А от молодій рівненській джазовій виконавиці випала честь проспівати цілий куплет пісні Ніно. Відома співачка була вражена.

- Це була імпровізація. Я люблю творчість Ніно Катамадзе, тому кожну пісню їй підспівувала з-під самої сцени. Вона почула, протягнула мені мікрофон і запропонувала продовжити. Я співала, а вона слухала і аплодувала. Це було цілковита несподіванка, - розповіла пізніше Яна Міськова.



Фоторепортаж з Art Jazz Cooperation

Ніно відспівала для рівнян майже дві години. Та вдячні слухачі не хотіли відпускати виконавицю без пісні на біс. Навіть у цьому Катамадзе пішла назустріч прихильникам. Так на ліричних мотивах грузинської співачки добіг кінця п’ятий ювілейний Art Jazz Cooperation. А вже за рік організатори обіцяють повторити джазову феєрію знову.





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ

Останні новини