Ми у Facebook
03.09.2012, 13:36

На Рівненщині водій ВАЗа збив мотоцикліста, а машину сховав у лісі [+Фото]

Першого вересня близько 12 години ночі поблизу села Балашівка Березнівського району сталася дорожньо-транспортна пригода, у якій постраждало двоє людей.
26-річний Микола, місцевий житель, керуючи автомобілем ВАЗ-2107, рухався зі сторони села Яцьковичі в напрямку Балашівки. За попередніми даними, водій легковика не впорався з керуванням, у результаті чого виїхав на смугу зустрічного руху, де здійснив зіткнення з мотоциклом VIPER. За кермом останнього знаходився 17-річний Віктор, житель села Яцьковичі Березнівського району. У цей час юнак рухався у зустрічному напрямку прямо.

Після скоєння ДТП водій ВАЗа з місця пригоди зник.

Про це OGO.ua повідомили з прес-служби ВДАІ УМВС.

У результаті дорожньо-транспортної пригоди 17-річний Віктор, водій мотоцикла та його 19-річна сестра, Олеся, яка була його пасажиром, отримали тілесні ушкодження різного ступеню важкості.

Після огляду медиків Віктора відпустили додому, а дівчину госпіталізували до Березнівської ЦРЛ з відкритим переломом лівої гомілки.

Пізніше вдалося з’ясувати, що водій автомобіля, аби приховати автопригоду, від’їхав за 100 метрів від місця скоєння і, з’їхавши у кювет, сховав свій транспортний засіб у лісовому масиві. Крім цього, Микола керував автомобілем у стані алкогольного сп’яніння.

Під час спілкування з працівниками Державтоінспекції водій легковика пояснив, що у нього взагалі немає автомобіля і він до цієї ДТП не причетний. Однак свідки ДТП та постраждалі вказували саме на нього.

Під ранок працівники ДАІ Березнівського райвідділу міліції автомобіль ВАЗ 2107 було розшукали. На автомобілі були зафіксовані пошкодження, які вказували на причетність його до ДТП.

Автомобіль ВАЗ 2107 доставили у Березнівський РВ УМВС. Наразі з’ясовуються усі обставини цієї дорожньо-транспортної пригоди.








На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ