Ми у Facebook
11.09.2012, 09:29

Рівненська команда КВН стала найсмішнішою в Керчі та Греції

Кубок мера Керчі здобула рівненська команда КВН "Аварія". Також рівненські жартуни здобули третє місце у Кубку КВН Греції. Таким чином відома у місті команда отримала нове дихання та поштовх до розвитку.

"Аварія" успішно виступає вже понад 7 років. За цей час учасники команди здобули чимало перемог. Хлопці стали бронзовими призерами Галицької ліги, Чемпіонату України, двічі чемпіонами Рівненської ліги, володарями Суперкубка Рівненської області. Неодноразово світились і на фестивалях Голосящий КиВиН-2008" та "Голосящий КиВиН-2009". Проте останній рік команда не виступала надто активно. Новим поштовхом стала участь у Кубку мера Керчі.

— Всі команди виступали російською, ми ж вирішили побудувати виступ виключно на українських жартах, — розповів учасник команди КВН "Аварія" Віталій Козачок. — Спочатку публіка не надто активно сприймала наші жарти, а коли "розсмакувала" – відповідала виключно оваціями. У підсумку ми посіли перше місце та вибороли Кубок.

Ще один вояж влітку команда здійснила до Греції. Позмагатись у КВН-кубку Греції їх запросили місцеві прихильники гри під час зустрічів на іграх в німецькому Гамбурзі.

— Для гри до античної країни вирушила творча команда з 25 чоловік. Змагались на рівних з командами з Прибалтики, Росії та Білорусі. Вдалось вибороти призове третє місце, — розповів учасник команди КВН "Аварія" Андрій Боблях. — Під час перебування в Греції вдалося не тільки пограти в КВН, а й оглянути пам’ятки історії та архітектури.

Тим часом з настанням осені активізується і Рівненський КВН. Вже невдовзі у краї проведуть чергові етапи Міжрегіональної ліги КВН "Європа" та Відкритої ліги Рівного.





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ

Останні новини