Ми у Facebook
13.09.2012, 15:24

Міні-футбольний клуб "Кардинал-Рівне" дасть бій конкурентам у Екстра-лізі

Рівненський міні-футбольний клуб "Кардинал-Рівне" вийшов на фінішну пряму у підготовці до старту у футзальній Екстра-лізі. Змагання наша команда розпочинає 15 вересня на власному майданчику. Суперник принциповий – чинний чемпіон Екстра-ліги – львівська "Енергія".
Незважаючи на фінансовий стан команди, який залишає бажати кращого, настрій у керівництва клубу оптимістичний.

- Головне, що вдалося зберегти рівненську команду в Екстра-лізі , - сказав віце-президент МФК "Кардинал-Рівне" Михайло Кондратюк. – Звісно, зараз фінансово непростий час, але, незважаючи на це, ми знову зможемо бачити нашу команду серед кращих команд України.

За словами головного тренера "Кардинала", проведеною передсезонною підготовкою команди він задоволений.



- Ми провели досить багато матчів. – говорить головний тренер МФК "Кардинал-Рівне" Сергій Піддубний. – Зіграли на міжнародному турнірі у Львові, у Луцьку, провели дві товариські гри з білоруським "Гранітом". Я побачив, хто як готовий. Практично визначилися зі складом на майбутній сезон, зі стартовими "четвірками".

За словами Сергія Піддубного, до старту сезону нині готуються новачки команди.

- У команду прийшов новий воротар Іван Гурко, який виступав за харківський "Моноліт", Андрій Чернієнко, молодий гравець Артем Фаренюк та Олександр Вершинін, що має досвід виступів за "Енергію", "Локомотив" та "Шахтар". Гравці молоді, але сподіваємося, що вони гармонійно впишуться у колектив. Ми зробимо максимум, щоб виконати завдання, поставлені на сезон нашим президентом.

А завдання доволі амбіційні.



- Зваживши всі "за" і "проти", завдання-мінімум на цей сезон – потрапляння у четвірку тих, хто буде боротися за медалі Екстра-ліги, - розповів президент МФК "Кардинал-Рівне" Володимир Валявка. – Екстра-ліга цього сезону буде розігруватись у 4 кола + плей-оф. Тому мінімум – потрапляння у четвірку. На Кубок України – максимальні завдання. Ми були досить близько до завоювання кубка, тому знову будемо за нього боротись.

Наразі, за словами керівництва клубу, команда готується до стартового матчу. Травмованих у складі двоє. Через ушкодження, отримані на тренуванні, гру з "Енергією" пропустять Павло Дармовіс та Олександр Басич.

Першу гру в Екстра-лізі МФК "Кардинал-Рівне" проведе у суботу, 15 вересня, на майданчику ДЮСШ№4 проти МФК "Енергія" (Львів). Початок матчу о 13.00.





На правах реклами