Ми у Facebook
21.09.2012, 10:40

Далекобійник з Польщі збив на Рівненщині велосипедиста і поїхав далі [+Фото]

19 вересня близько 14 години до чергового по відділу ДАІ надійшло повідомлення про дорожньо-транспортну пригоду, в результаті якої загинув велосипедист.
Крім цього, стало відомо, що автомобіль, який скоїв наїзд на велосипедиста, з місця пригоди зник.

На розшук зниклого автомобіля були націлені всі наряди ДАІ, які працювали поблизу села Маюничі Володимирецького району.

У ході проведення розшукових заходів вдалося затримати водія та автомобіль, поблизу міста Ковель Волинської області, який підозрюється у скоєнні цієї дорожньо-транспортної пригоди.

Пізніше стало відомо, що водій автомобіля DAF XFE, з напівпричіпом «Велтон», 27-річний Пченіслав-Марек, громадянин Республіки Польща, рухався зі сторони міста Сарни в напрямку Ковеля. За попередніми даними, іноземець не вибрав безпечної швидкості руху, не дотримався безпечної дистанції, в результаті чого здійснив наїзд на велосипедиста 39-річного Миколу, жителя Володимирецького району.



Внаслідок ДТП велосипедист отримав відкриту черепно-мозкову травму, струс головного мозку, з якими його одразу госпіталізували в реанімаційне відділення Володимирецької ЦРЛ. Однак травми, які отримав чоловік, виявилися несумісні із життям, і 39-річний Микола, не приходячи в свідомість, помер.

Пізніше іноземець пояснив правоохоронцям, що залишив місце ДТП тому, що злякався і думав, що обійдеться і його ніхто не знайде.



Наразі іноземця затримали. Автомобіль помістили на спецмайданчик Кузнецовського МВ УМВС. Ведеться слідство.

Про це повідомили з прес-служби ВДАІ УМВС України у Рівненській області.





На правах реклами