Ми у Facebook
24.09.2012, 11:48

Підлітки-спортсмени з України потрапили в ДТП в Латвії [ОНОВЛЕНО]

У Латвії на шосе Рига - Даугавпілс в ніч на понеділок розбився автобус зі спортсменами з України.
Як повідомила латвійська Державна пожежно-рятувальна служба, автобус зіткнувся з вантажівкою.

Постраждали вісімнадцять чоловік, більшість із них громадяни України. Автобус з 27 спортсменами у віці від 14 до 17 років прямував з Риги до Львова.

Українці поверталися зі змагань з Естонії. Всі постраждалі доставлені в лікарні. За фактом ДТП ведеться розслідування.

Як повідомив кореспонденту ForUm'у прес-секретар МЗС Олександр Дикусаров у ДТП у Латвії постраждали 17 українських спортсменів-самбістів

«На трасі Таллінн - Рига поруч з латвійським містом Саласпілс зіткнувся вантажний автомобіль, яким керував громадянин Польщі, і автобус, що перевозив збірну України з самбо. Група спортсменів складалася з 25 осіб: 18 неповнолітніх дітей у віці від 14 до 17 років і сім дорослих. В автобусі також знаходилися два водії», - розповів він.

За словами Дикусарова, відразу після отримання інформації про аварію на місце події виїхали посол і консул України в Латвії. «За попередніми даними поліції Латвії, автобус з українськими громадянами виїхав на зустрічну смугу і зіткнувся з вантажівкою. У результаті чого автобус вилетів у кювет», - зазначив прес-секретар МЗС.

Він повідомив, що, за попередньою інформацією, унаслідок ДТП постраждали 17 осіб, що знаходилися в автобусі, дев'ять дітей і один дорослий, які не постраждали, були розміщені в пансіонаті міста Саласпілса.

«Посольство України у Латвії підтримує контакт з латвійськими медичними закладами для отримання необхідної інформації про постраждалих та надання всебічного сприяння громадянам України. Це питання перебуває під особливим контролем у МЗС України», - підкреслив Дикусаров.





На правах реклами