Ми у Facebook
26.09.2012, 12:06

Рівняни здійснили фотомандрівку світом [+Фото]

У Рівному відбулось відкриття незвичайної фотовиставки. Мало того, що на ній презентували світлини з 50 країн, так ще й гості відчули себе мандрівниками завдяки незвичній атмосфері з екзотичною музикою, розповідями про мандрівки відомих людей міста та оригінальними сувенірами з-за кордону.
“50 країн Віктора Данилова” — це символічна назва, адже насправді відомий видавець відвідав більше 50 країн і надалі планує збагатити свій мандрівний багаж:

— До ста років, надіюсь, відвідаю і сто країн, — з посмішкою розповів винуватець заходу. — Ну а зараз ось так символічно презентуємо 50 країн. Насправді, я навіть не думав, що з фото, знятих на “мильницю”, можна зробити щось подібне. Дякую, насамперед, Олександру Харвату, який приділив не одну годину свого часу для опрацювання цих фото.



На відкритті фотовиставки були присутні й інші мандрівники, один із них — Олександр Гладунов — людина, з якою Віктор Данилов відвідав свою першу країну — Болгарію. А далі були десятки подорожей, куди відомий рівненський видавець їздив то з сім’єю, то з друзями, колегами і такими ж любителями подорожей, новинок, екзотики, як і він сам.



Аби зацікавити аудиторію не лише світлинами, що висіли на стінах, організатори провели вікторину з географії. Гості пожвавились, одразу почали згадувати шкільні уроки, щоб правильно відповісти на запитання, приміром, скільки тонн платини щорічно видобувають у ПАР, чи скільки кенгуру налічується в Австралії. За правильні відповіді гості отримали оригінальні сувеніри, привезені Віктором Даниловим з Австралії, Індонезії, Куби. Хтось отримав зімбабвійські гроші, а хтось потішить себе кубинською сигарою чи зіграє в покер картами з Південно-Африканської Республіки.



Приємно здивували гостей заходу й музиканти, які завітали на виставку. Друг “ОГО” Андрій Ляшук зі своїм колегою Тарасом Мозолем подарували гостям надзвичайну гру на екзотичних інструментах. За їх словами, вони намагались відтворити характерні звуки тих країн, які відвідав Віктор Данилов.



Багато гостей висловили свої враження про виставку, прокоментували фотографії, і всіх здивувало одне — на жодному з представлених фото не було їх автора. Сам мандрівник зазначив, що для того, аби підтвердити свою присутність у представлених країнах, організатори зробили два невеликих колажі, на яких є він, а всі основні світлини — це пейзажі, цікаві місця, оригінальні споруди, тварини і рослини. Друг Віктора Данилова, директор і художній керівник Рівненського обласного музично-драматичного театру Володимир Петрів висловив свою вдячність саме за це:

— Я ніколи б не прийшов на цю виставку, якби не знав Віктора стільки років. Я не сумнівався в тому, що він зібрав всіх нас не для того, щоб похвастатися тим, де він був і що бачив і на кожному фото презентував би самого себе. І не помилився, світлини чудові, щиро бажаю успіхів і нових мандрівних звершень, — побажав пан Володимир.



У дружній атмосфері гості поспілкувалися за фуршетним столом, зробили кілька спільних фото для історії і вже обговорювали нові заходи та виставки, які міг би подарувати рівнянам Віктор Данилов. Приміром, фотовиставку з назвою “Відомі місця України від Віктора Данилова”, або ж книгу з порадами мандрівника “50 країн, які варто відвідати”.



Фотовиставка “50 країн Віктора Данилова” експонуватиметься в різних місцях. З середини жовтня світлини переїдуть до ТРЦ “Злата Плаза”, а вже звідти — до Рівненського обласного краєзнавчого музею, де стануть додатком до нумізматичної виставки, яку також організує Віктор Данилов. А зараз бажаючі можуть переглядати фотовиставку за чашкою ароматної кави у затишній атмосфері ресторану готелю “Мир”, або ж на www.media.ogo.ua та в соціальних мережах на сторінці Віктора Данилова.



ІНШІ СТАТТІ ДО ТРЕМИ:
У Рівному вперше покажуть фото з 50 країн!

Рівнянам подарують фотомандрівку 50 країнами світу





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ