Ми у Facebook
26.09.2012, 15:35

Затримали бізнесмена, який погрожував рівненському журналісту пістолетом

Рівненські правоохоронці затримали у Києві бізнесмена Анатолія Пєхотіна.
Про це порталу OGO.ua повідомили в СЗГ УМВСУ у Рівненській області.

- Міліціонери отримали інформацію про те, що Анатолій Пєхотін перебуває у Києві, де його і затримали, - каже начальник СЗГ Тамара Лисенко. - Його вже доставили до Рівного і наразі він перебуває в ізоляторі тимчасового тримання.

Нагадаємо, справжнім скандалом зі стріляниною та брутальними розборками, який сколихнув Рівне у лютому 2007 року, став інцидент на вулиці Млинівській. Головною дійовою особою та його ініціатором став бізнесмен Анатолій Пєхотін.

За словами очевидців, Анатолій Пєхотін прибув на автостоянку на вулиці Млинівській, 30 і, демонструючи документи, нібито надані йому Верховним Судом України, запевняв охоронців стоянки, що вона нелегальна, а територія ця належить йому. На це охоронці показали йому свої документи. Пєхотін, кажуть, приїхав у супроводі 20-30 осіб. Декілька з них, як стверджують очевидці, почали бити ногами по автомобілях, а бізнесмен нібито ще й скористався битою, якою вибив лобове скло “Жигулів”, припаркованих на стоянці. Охоронцеві, який зреагував на дії Пєхотіна і хотів забрати у нього пістолет, той начебто вистрелив прямо у живіт. На щастя, від гумової кулі чоловіка захистив ремінь на штанах, і охоронець обійшовся синцем.

“Я поїду додому, візьму автомат Калашникова та всіх вас тут перестріляю”, — наводить слова Пєхотіна інтернет-видання Rivnepost. Воно стверджує, що бізнесмен погрожував пістолетом і журналісту газети “Рівне вечірнє” Владу Ісаєву, який фотографував на місці події.





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ