Ми у Facebook
01.10.2012, 12:03

У Рівному збиратимуть одяг для безпритульних стерилізованих собак

Усі бажаючі рівняни 4 жовтня з 12.00 до 15.00 на майдані Незалежності можуть долучитися до благодійної акції зі збору старого одягу та посуду для тварин, що перебувають у тимчасовому притулку після стерилізації.
Цю благодійну акцію організувала Рівненська обласна громадська зоозахисна організація "Під Егідою". Основною діяльністю ції організації є стерилізація безпритульних тварин та, в середньому, десятиденний догляд за ними після операції. У ці десять днів тварини перебувають у тимчасовому притулку, що знаходиться у Рівному на вул. Київській, неподалік від ТОВ "Бурштин Рівне". Після цього тварин повертають туди ж, звідки їх було взято. Тваринок, стерилізованих цією організацією, ви можете розпізнати на вулицях нашого міста по жовтеньким кліпсам у їхніх вухах.



У притулку не так багато вольєрів, а от тварин, які там знаходяться - багато. Їм постійно потрібно підстилати хоча б якісь теплі речі, адже вольєри зроблені з крупної сітки і продуваються з усіх боків, а будок теж лише кілька. Тому, якщо хтось має можливість принести непотрібні старі речі чи посуд - ми чекаємо на Вас цього четверга з 12.00 до 15.00 на майдані Незалежності.

Крім того, люди, які мають змогу допомагати притулку і в інший час, скажімо - привозячи продукти, дрова чи старі деревяні вироби, з яких можна було б змайструвати буди для тварин - зможуть обмінятися контактами із учасниками організації та утримувачами притулку, щоб у подальшому надавати допомогу.



І нарешті, було б просто чудово, якби люди могли забирати до себе цих чудових тварин і давати їм турботу та гідне життя, яких вони заслуговують.

Якщо у вас є питання та за детальнішою інформацією звертайтеся у групу організації vk.com/club30768913 чи на веб-сайті www.help-animals.rv.ua/

Очікуємо на Вашу допомогу!!!





На правах реклами