Ми у Facebook
17.10.2012, 13:43

У Рівному дружина екс-депутата будує двоповерхове приміщення для салону оптики [+Фото]

Стару, ще польську, будівлю, за адресою Соборна, 332 (на зупинці навпроти пивзаводу), яка довгий час стояла у занедбаному й аварійному стані, розібрали до останньої цеглинки. На її місці розпочали будівництво нового торгово-адміністративного центру, який належить дружині одного з колишніх депутатів Рівнеради.
Будівля, про яку йде мова, була зведена ще за часів Польщі. У роки Другої світової війни у ній була підпільна квартира керівника радянської антифашистської підпільної організації Павла Мірющенка, іменем якого названа одна з вулиць Рівного. На будівлі навіть меморіальна дошка була, але згодом - зникла.

Так будівля виглядала 2007-го року
Так будівля виглядала 2007-го року


На початку 2000-х років споруда належала виробничому об’єднанню "Рівнептахопром", проте пізніше стояла пусткою й руйнувалася.

У 2007 році ділянку, на якій знаходиться будівля, взяла в оренду на 49 років дружина колишнього депутата Рівненської міської ради Михайла Кириллова Світлана Шеремет.

А так - ще на початку 2012-го
А так - ще на початку 2012-го


- У цій будівлі буде офтальмологічний кабінет, - розповіла приватний підприємець, дружина екс-депутата Рівненської міськради Михайла Кириллова Світлана Шеремет. - Тут буде розміщуватися салон німецької оптики, а також лікування глаукоми.

За словами пані Світлани, кабінет займатиме лише частину будівлі, яка буде двоповерховою. Інші приміщення споруди будуть здавати в оренду.



- Що саме буде в інших приміщеннях – зараз сказати важко, - сказала Світлана Шеремет. - Але тут розміститься те, що потрібно рівнянам. Ніяких гральних закладів тут не буде.

Світлана Шеремет відзначила, що наразі будується перший поверх нової будівлі.



- Власне будівельні роботи плануємо завершити до кінця цього року, - розповіла Світлана Шеремет. - Якщо, звісно, погода не завадить. А вже наступного року проведемо всі внутрішні роботи. Повністю завершити роботи плануємо до кінця першого півріччя 2013 року.






На правах реклами