Ми у Facebook
17.10.2012, 16:40

На Рівненщині 10-річного зниклого у лісі Володю нібито бачили у сусідньому районі

Натомість, рятувальники пошукові роботи призупинили. Міліціонери ж говорять, що шанси знайти його живим є.
Як повідомили у Дубровицькому РВ УМВС України в Рівненській області, хлопчика продовжують шукати як правоохоронці, так і жителі села. І шукатимуть доти, поки не знайдуть.

За словами начальника УМВС України в Рівненській області Василя Лазутка, результати поки-що невтішні.

— Починаючи з 10 жовтня у районі задіяні максимальні ресурси Управління внутрішніх справ, — каже Василь Лазутко. — Наші кінологи з того часу до Рівного не повертались. Там на місці постійно працює і координує їх роботу начальник кримінальної міліції у справах дітей УМВС України в Рівненській області. Юрій Сірак. Шукаємо у лісі, в селах, неподалік боліт, на які вказують місцеві жителі. Допомагає голова Сварицевицької сільської ради, місцеві жителі, які по власній волі приїздять і допомагають. Сьогодні до міліції надійшла інформація від жителя Володимирецького району, про те, що у понеділок до нього підходила дитина, за прикметами схожа до Володі, і запитала дорогу до Сварицевич, адже завдячуючи засобам масової інформації цей чоловік почув про пошуки. Зараз інформація перевіряється, вивчають те місце, територію, обставини, продовжують пошуки. Є надія, що дитина таки жива. Про припинення пошуків не йдеться і не йшлось.

Тим часом, за повідомленням ТУ МНС України в Рівненській області, згідно з протоколом №11 від 15.10.2012 року засідання Постійної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій Дубровицької районної державної адміністрації, пошуково-рятувальні роботи призупинено.

ІНШІ СТАТТІ ЗА ТЕМОЮ:
На Рівненщині 10-річного грибника шукають усім селом вже шосту добу





На правах реклами