Ми у Facebook
22.10.2012, 14:12

Рівненські маршрутки наповнились яскравими кольорами й позитивом [+Фото]

Відтепер пасажири рівненських маршруток можуть отримати від проїзду позитивний настрій. Активісти рівненської молодіжної платформи "Яскраво" розвісили у салонах маршруток яскраві таблички-мотиватори із позитивними написами, що підніматимуть людям настрій та мотивуватимуть їх на добрі справи.
У суботу, 20 жовтня, активісти Молодіжної платформи "Яскраво"
розвісили позитивні мотиватори в громадському транспорті міста Рівне.



На них є написи "Будь добрішим, коли це можливо, а це можливо завжди", "Якщо розвивати щось одне, то все змінюється довкола", "Не намагайся виправити людей. Шукай тих, хто ще не зіпсувався" та інші.



Чотири команди волонтерів роз’їхалася по чотирьох напрямках міста і розмістили яскраві таблички у громадському транспорті.



Організатори зазначають, що реакція була різною. Були такі водії, які відсилали волонтерів подалі, казали, що то їх не цікавить, або ще гірше - просили за соціальний проект гроші.



Та тішить те, що тих, хто підтримав ідею та дозволив розмістити мотиватори у себе, була більшість.



- Тепер пасажирам маршруток №№ 34, 35, 39, 41-45, 47, 49, 51, 55, 64, 67 та автобуса №1 буде приємніше їздити на роботу та навчання, - ділиться своїми враженнями волонтер проекту "Яскраве Рівне" Роман.



- Дана акція є другим етапом проекту "Яскраве Рівне". Тепер ми вирішили зробити наші міські маршрутки яскравішими. Зупинятися на цьому не плануємо, адже в процесі з’явилося ще багато свіжих ідей, - зазначила керівник проекту "Яскраве Рівне" Вікторія Власюк.



Нагадаємо, що перший етап проекту "Яскраве Рівне" відбувся в кінці вересня. Активісти Молодіжної платформи "Яскраво" було розміщено 13 мотивуючих знаків у парку культури та відпочинку ім. Т.Г.Шевченка.



Проект реалізується у рамках міжнародної програми неформальної громадської освіти молоді "Майстерня громадської активності" за підтримки Програми Польсько-Американського Фонду Свободи "Перетворення у Регіоні" - RITA, яку реалізує Фонд "Освіта для демократії".



Основним технічним партнером проекту є студія реклами "ЧеГевара".



Організатори закликають рівнян робити більше добрих безкорисливих справ та дарувати один одному гарний настрій.






На правах реклами