Ми у Facebook
22.10.2012, 18:05

Секс до весілля – щоб бачили очі, що вибирають

Що б там не говорили наші бабусі і дідусі, а секс у подружньому житті відіграє зовсім немалу роль. Тому, незважаючи на всякі релігійні табу та моральні принципи, експерти радять перевіряти своїх партнерів до шлюбу.
Він

- Я ніколи не одружився б із дівчиною, з якою не займався б хоч раз сексом, - розповідає 26-річний програміст Антон. – Навіть якби дуже сильно її кохав. Тому що сексуальні вподобання різних людей дуже відрізняються. І знайти ту, з якою буде по-справжньому комфортно в ліжку, не так і легко. А одружуватися без сексу - все одно що купувати кота в мішку.

Вона

- На мою думку, сьогодні хлопці та дівчата занадто велику роль приділяють сексу, - каже 40-річна вчителька Людмила. – Я зі своїм чоловіком коли одружувалася, то про секс так багато не думали. І навіть, якщо він інколи в нас получається не так як хотілося б, то ми не приймаємо це так близько до серця.

- Ми з моїм першим хлопцем сексом займалися три роки до одруження, - розповідає 28-річна перукар Марія. – І хоч цей секс приносив мені мало задоволення, та я постійно думала, що це в мені причина. Ми одружилися і почалися конфлікти. Мене все дратувало. Згодом я зустріла іншого і вийшла заміж удруге. І нарешті зрозуміла, що дратував мене насправді невдалий секс. А тепер у мене все добре. Тому виходить, що перед одруженням треба випробувати не одного хлопця, а хоч декількох для порівняння.

Коментар експерта:

Євген Таранніков, сексопатолог:

- В ідеалі перший секс повинен бути після одруження. Але сьогодні майже всі пари практикують статеве життя до одруження. Побоюючись, що після одруження може виявитися, що вони фізіологічно не підходять одне одному. А тоді що робити?

І я, як лікар, також вважаю, що це правильно. З моральної точки не повинно так бути, але з медичної це правильно. Бо якщо молоді люди як партнери не підійдуть одне одному в інтимному плані, то у них почнуться конфлікти. Бо, наприклад, комусь із них треба більше сексу, а комусь - менше. І зрештою такі конфлікти призводять до розлучення.

А як ви ставитесь до близькості до весілля?





На правах реклами