Ми у Facebook
28.10.2012, 09:35

На Рівненщині працюють міжнародні спостерігачі

Виборчий процес на Рівненщині контролюватимуть міжнародні спостерігачі. За інформацією громадянської мережі "Опора" у області працюватиме майже півсотня представників міжнародних організацій. Також контролюватимуть хід виборів майже 300 спостерігачів "Опори".
За словами регіонального координатора громадянської мережі "Опора" Андрій Токарський, за виборами у краї спостерігатимуть досвідчені представники громадських організації з Канади та Євросоюзу.

— Вони вивчають перебіг виборчого процесу вже більше тижня. у той же час не тільки роблять власні висновки, а й ознайомлюють з результатами нашого моніторингу. Тому в день виборів будуть відслідковувати ситуацію досить оперативно, — розповів Андрій Токарський. — У той же час невідома нам раніше міжнародна організації "Континент" зареєстрували своїх спостерігачів у всіх дільницях області. Як ми з'ясували, штаб цієї організації знаходиться в Києві і раніше вона не мала жодного стосунку до виборів. Тому є підозра, що ця організація причетна до влади.

Тим часом "Опора" проводитиме і власне спостереження за виборами. Загалом у цьому задіяно на Рівненщині понад 293 активісті організації.





На правах реклами