Ми у Facebook
29.10.2012, 18:05

У Рівному впритул розстріляли 37-річного підприємця [+Відео]

Невідомий стріляв у чоловіка у дворі його ж будинку. Зараз чоловік у реанімації у дуже важкому стані, міліція порушила кримінальну справу за статтею "хуліганство".
Про це повідомляє ТСН.ua.

За словами пана Анатолія, батька постраждалого, 26 жовтня близько 19.30 його син, Олександр, поставив автомобіль на стоянку і повертався додому. Вже у дворі будинку, коли він проходив поміж дерев, до нього підійшов невідомий і зробив кілька пострілів у спину.

Пан Анатолій каже, що було знайдено 5 гільз. Хоча Олександр був тяжко поранений, він встиг подзвонити дружині. Нападник нічого цінного не забрав – ані телефону, ані гаманця.

Анатолій також розповів, що його син займався підприємницькою діяльністю: перевозив вантажі на своїй фурі, яку збирався продати.

Зараз Олександр у реанімації у дуже важкому стані. У нього пошкоджені багато внутрішніх органів, зокрема шлунок і одна нирка, а селезінку взагалі довелось видалити. Лікарі прогнозів давати не беруться.

Водночас у міліції кажуть, що пострілів було зроблено чотири – із спецзасобу для відстрілу гумових куль. Правоохоронці

У міліції зазначили, що перекваліфікування справи може відбутись після розмови з постраждалим, зараз правоохоронці з'ясовують обставини інциденту.



Як розповіла OGO.ua начальник сектору зв'язків з громадськістю УМВС України у Рівненській області Тамара Лисенко, на місці події міліціонери вилучили 4 гільзи від пристрою для відстрілу гумовими кулями. Також там знайшли фрагмент від зброї, з якої були здійснені постріли. Вилучене направили на експертизу в НДКЦ, щоб встановити власника зброї. Потерпілий зараз знаходиться у важкому стані, йому вже зробили кілька складних операцій. Але він встиг повідомити правохооронцям, що він не знає особу, яка йому нанесла поранення. Потерпілого звати Олександр, він підприємець, у нього є дружина та двоє дітей. Нині триває слідство, яке має встановити особу, яка зробила постріли. Порушено кримінальну справу за ч.4 статті 296 "хуліганство", за якою нападнику загрожує від 3 до 7 років ув’язнення. Також слідство встановлює причину цього злочину і однією із версій розглядаються бізнесові стосунки потерпілого та нападника.





На правах реклами