Ми у Facebook
29.10.2012, 18:20

Футболісти з Рівненщини вийшли до фіналу Кубка України серед аматорів

Чемпіон Рівненської області з футболу, команда "ОДЕК" з Оржева, близька до перемоги у Кубку України серед аматорських команд. Після двох перемог у півфіналі над чернігівським клубом "ЛКТ", наша команда у першому фінальному поєдинку зіграла внічию з клубом "Нове Життя" з Полтавщини.
Дорога до фіналу для оржівського "ОДЕКа" складалась нелегко.

Спочатку, в 1/8 фіналу, наша команда перемогла клуб "Підгір'я" з села Сторожинець Чернівецької області із рахунком 2:1 та 1:0.

У чвертьфінальному двобої рівняни лише за рахунок м'ячів, забитих на виїзді, переграли "Карпати" з Яремче - 0:0 у Оржеві та 2:2 - на Івано-Франківщині.

Не став серйозною перепоною на шляху наших футболістів й чернігівський клуб "ЛКТ". На виїзді оржівці перемогли суперника — 2:0, а вдома — 2:1.

У неділю, 28 жовтня, команда Ярослава Кулаковського відіграла першу частину двоматчевого фінального протистояння із командою "Нове життя" з села Андріївка Полтавської області.

Варто відзначити, що тренує полтавський клуб відомий в минулому футболіст київського "Динамо" Олександр Мелащенко.

Перша гра, що відбулася у с. Авдіївка на Полтавщині, переможця не виявила - 1:1. Тож команди до матчу-відповіді підходять із рівними шансами на успіх.

Другий фінальний матч заплановано на 4 листопада в Оржеві.

Відповідно до регламенту змагань, обидва фіналісти в наступному сезоні отримають право взяти участь у Кубку України серед професійних команд.

Тож існує висока ймовірність того, що на Рівненщину завітає хтось з грандів українського футболу.





На правах реклами