Ми у Facebook
01.11.2012, 11:58

Усе найкраще – дітям: огляд дитячих магазинів Рівного

Щасливі життєрадісні діти — найбільше щастя для їх батьків. Саме через це матусі й татусі прагнуть оточити своїх малюків усім найкращим, що є на світі.
Рівненські дитячі магазини розділяють бажання батьків створити для своїх чад безпечну веселу творчу обстановку з яскравими розвиваючими іграшками, зручним взуттям, якісним та м’яким одягом, натуральною постільною білизною та іншими високоякісними виробами.

Портал OGO.ua завітав у найпопулярніші дитячі магазини Рівного та ознайомився з їхніми неперевершеними товарами для маленьких модників та модниць.


НЕМО
(м. Рівне, вул. Шкiльна, 45). Працює 4 роки.



У дитячому магазині "НЕМО" великий вибір всесезонних товарів для дітей від народження до 12 років. В асортименті: кофтинки, спідниці, сукні, легенси, лосини, штани, футболки, светри, шапки, рукавички, шкарпетки, спортивні костюми, пусери, комбінезони, бодіки, повзунки, сорочки, шорти, одяг для хрещення, слинявчики, конверти для новонароджених, білизна (трусики, майки, піжами), прекраси для дівчат, біжутерія, м’які іграшки.



Періодично оновлюється товар. Продукція з України та Туреччини. Постійним клієнтам знижки.
Графік роботи з 9.00 до 17.00 без вихідних.

ЗОЛОТИЙ КЛЮЧИК
(вул. Київська, 67а, ТЦ "Арена"). У листопаді буде 2 роки, як працює.



У дитячому магазині "Золотий ключик" великий вибір товарів на всі сезони для дітей від народження до 12 років. В асортименті: набори для немовлят, ліжечка, іграшки та книжки для дошкільного віку, іграшки з відомих мультфільмів (Губка Боб, Маша і Ведмеді та ін.), оновлена зимова колекція — шапки, комбінезони, куртки, кофти, шкарпетки. У наявності дитячі ходунки, качелі, велосипеди. Якщо ви бажаєте якусь ексклюзивну річ, магазин "Золотий ключик" у змозі вам її предоставити.

Товар оновлюється кожного тижня. Продукція з України, Польщі та Китаю. Постійно діють акції: якщо у дитині день народження, і є при собі у батьків копія свідоцтва, то надається знижка 15% на весь товар. Завжди діють сезонні знижки. Є картки постійних клієнтів на 5%. А з 1 грудня в магазині буде доступна колекції новорічних костюмів.



Графік роботи у будні з 10.00 до 19.00, у вихідні з 10.00 до 17.00.

ЛЯЛЯ
(вул. Гагаріна, 16, ТЦ "Чайка"). Працює 4 роки.



Дитячий магазин "Ляля" пропонує все найкраще для вас та вашої малечі від народження до 6 років. В асортименті: стильний одяг та комплекти для хрещення дитини, взуття, комбінезони, матраци, ванночки, стільці для годування, автокрісла, манежі, коляски. Величезний вибір іграшок, електромобілів, велосипедів, самокатів, роликів, м’яких іграшок, іграшок для розвитку.



Крім того, тут ви знайдете все необхідне для новонароджених та їхніх матусь: соски, пляшечки для годування та ін.
Товар оновлюється кожного тижня. Продукція з України, Туреччини, Китаю та Польщі. Акції для вагітних — 5% знижки відразу. Для всіх інших при купівлі товару на 200 грн видається також 5% знижки.



Графік роботи з 10.00 до 21.00 щодня.

ВІННІ ПУХ
(вул. Черняка, 18). Працює 1,5 року.



У магазині "Вінні Пух" широкий асортимент одягу та взуття для дітей від народження до 14 років. Це: верхній одяг (комбінезони, куртки, пальта, зимові костюми), стильна шкільна форма, повсякденний одяг (кофти, светри, жакети, кардигани, спідниці, плаття, джинси, лосини, туніки, вишиванки та блузки), взуття (тапочки, туфлі, кросівки, кеди, чобітки по сезонах, босоніжки), святкові костюми та багато іншого.



Представлена колекція сезону 2012-2013 серії пуховиків SNOW IMAGE для дівчат і хлопців від 3 до 14 років. Для новонароджених є всі необхідні речі.
Постійно розширюється асортимент. Товар з України, Росії, Угорщини, Китаю, Польщі та Туреччини. При купівлі на суму від 400 грн і більше видається картка постійного клієнта на 3% знижки.



Графік роботи з 10.00 до 19.00 кожного дня.

ДЮЙМОВОЧКА
(просп. Миру, 7 – за профспілками). Працює 6 років.



У Рівному працюють ще два магазини "Дюймовочки" — на вулиці Шкільній, 33 та Театральній площі, 3 (ТЦ "Центральний"), бутик №67. У кожному з трьох магазинів представлені різні дитячі речі.

У дитячих магазинах "Дюймовочка" ви знайдете зручний та якісний одяг для діток від народження до 16 років. 

Асортимент: нові колекції зимового одягу — цільники на холофайбері, овчині, на флісовій основі для хлопчиків та дівчаток, куртки на холофайбері та силіконі, куртки "Аляски" для хлопців, опрацьовані під шкільну форму — низ, котрий прикриває піджачок, висока горловина, що дозволяє не носити шарф, щільний та глибокий капюшон, що дозволяє не носити шапку, подвійна застібка (замок та ґудзики).



Для дівчат є пальта на холофайбері, пуху, силіконі та овчині. Штани для хлопців і дівчат на флісовій основі. Шапки, шарфи, рукавички та їх комплекти. Джинси, кофти на замку та через голову, гольфи, пусери, галіфе. Для дівчат сукні, туніки, костюми – нарядні та буденні. З року в рік вибір шкільної форми від 1-11 класів для хлопчиків та дівчат всіх кольорів.
Одяг від провідних українських виробників, котрі працюють з італійськими тканинами, найкращою фурнітурою та лекалами. Колекції постійно оновлюються.
Постійним клієнтам знижки. При покупці однієї речі видається 5% знижки.



Графік роботи з 10.00 до 19.00 у будні, з 10.00 до 18.00 і вихідні.

QUADRI FOGLIO
(вул. Макарова, 23, ТЦ "Екватор"). Працює 5 років.



У дитячому магазині Quadri Foglio юні модники зможуть поринути у світ сучасних дорослих. Речі призначені на діток від півроку до підліткового віку. Асортимент: костюми для дівчаток, вечірні плаття, сарафани, джинси, брюки, джемпери, светри, шапки, сорочки, піжами, спіднички, блузи, пальта для дівчат, теплі куртки для хлопців. Дитячі тапочки, комбінезони, набори шкільних костюмів для хлопців і дівчат, жилетки, джемпери, сорочки, спортивні костюми.

Колекції оновлюються раз у 2 тижні. Одяг з Польщі та Туреччини. Діють акції: при купівлі товару на будь-яку суму, клієнт отримує 5% знижки. Бувають сезонні розпродажі всесезонних колекцій.



Графік роботи з 10.00 до 22.00 кожного дня.


ТИГРУЛЯ
(вул. Замкова, 14б, біля Речового ринку). Працює 3 роки.



У магазині "Тигруля" широкий асортимент речей для дітей від народження до 12 років. Великій вибір колекцій: кофти, рубашки для хлопців і дівчат, куртки, светри, набори костюмів, туніки, лосини, спортивні костюми, шорти, джинси, плаття, сарафани, спідниці, кардигани, жилетки, гольфи, шорти, брюки, комбінезони, пусери, вітровки, шапки, рукавиці, шарфи, колготи, шкарпетки.
Повний асортимент для новонароджених: натільна білизна, взуття, набори на хрещення, одіяльця, конверти, постільна білизна, піжами, халати та їх набори, іграшки, іграшки для розвитку, конструктори та ін.

Речі з України, Польщі та Туреччини. Всі фабричні. Колекції постійно оновлюються. Для постійних клієнтів знижки.



Графік роботи з 11.00 до 15.00 у понеділок, з 10.00 до 18.00 вівторок-п’ятниця, з 9.30 до 18.00 у вихідні.

ВІДДІЛ ДИТЯЧОГО ВЗУТТЯ
(вул. Замкова, 10в, ТЦ "Мрія"). Працює 3,5 року.



Асортимент взуття для дітей від 6 місяців до 14 років як для хлопчиків, так і для дівчаток. Розміри від 18 по 40. У магазині представлені всесезонне та демісезонне взуття, кросівки, зимове взуття, туфлі, жіночі чоботи.



Взуття з України, Польщі, Росії, Китаю, Туреччини та Угорщини. Товар оновлюється раз у два тижні. Діють акції: карти постійного клієнта від 3% до 10%, сезонні розпродажі зі знижкою до 50%.



Графік роботи з 9.00 до 17.00 у всі дні, крім понеділка.

УМКА
(вул. Замкова, 26а, ТЦ "Замковий"). Працює 1 рік.



У Рівному працює ще один магазин "Умка" на вулиці Соборна, 260, без вихідних, з 10.00 до 19.00.

Асортимент речей призначений від новонароджених до 12-річних дітей. Батьки зможуть одягнути своїх чад від шкарпеток до верхнього одягу. Присутні шапки, комбінезони, куртки, штани, джинси, кофти, сорочки, льолі, повзунки, колготи, нижня білизна. Взуття у садочок та школу. Спортивні костюми, піжами, туніки, плаття.

Для постійних клієнтів діє система знижок – 3%. При першій покупці клієнт отримує дисконтну картку. Проводяться сезонні розпродажі – перша куплена річ за повну ціну, а наступна зі знижкою 50%.



Графік роботи з 10.00 до 17.00 у всі дні, крім понеділка.





На правах реклами