Ми у Facebook
01.11.2012, 17:30

Олег Блохін повертається в "Динамо"

Олег Блохін готовий повернутися до роботи після перенесеної операції та періоду реабілітації - принаймні, так вважає сам тренер.

Про це лікар київського "Динамо" Леонід Миронов розповів газеті "Сегодня", пише www.champion.com.ua.

"У понеділок Блохін здав всі аналізи, пройшов комплексне обстеження. У середу були отримані результати - все нормально. Він виписується на роботу з 1 листопада, 31 жовтня лікарняний лист закривається", - сказав лікар.

"Настрій у тренера бойовий. Вважає себе абсолютно здоровим. Я б сказав, стан його здоров'я - хороший. Але є ще деякі дрібниці", - зазначив Миронов.

За його словами, зараз Блохін працює над фізичною активністю - відновлює витривалість.

"Він плаває в басейні - з кожним днем ​​все більше і більше. Пропливає чотири басейни плюс з навантаженням виконує у воді певні вправи. Показники поліпшуються", - запевнив він.

"Ми постійно контролюємо його стан методом телеметрії - навіть в басейні перевіряємо частоту серцевих скорочень за допомогою спеціальних пульсометрів. І поступово збільшуємо навантаження. Головний принцип тут - поступовість", - вважає лікар.

Також видання пише, що ще може бути прийнято рішення про присутність Олега Володимировича на лаві запасних "Динамо" в матчі з "Таврією".

Нагадаємо, Олег Блохін, поєднавши тренерство "Динамо" та збірної України, потрапив у лікарню. На щастя, негаразди зі здоров’ям Блохіна лікарі помітили вчасно і оперативне втручання було успішним.





На правах реклами