Ми у Facebook
05.11.2012, 17:12

Футболісти "Порту" вже приїхали в Київ і замовили банани з яблуками

Португальський "Порту" прибув до Києва на матч 4-го туру групового турніру Ліги чемпіонів.

Як повідомляє офіційний сайт київського "Динамо", команда Віктора Перейри розмістилася в п'ятизірковому готелі "Хаятт".

Наставник чемпіонів Португалії та лідера групи А в Лізі чемпіонів Вітор Перейра розраховує в матчі з "Динамо" на 19 футболістів:

воротарі: Елтон, Фабіано;

захисники: Данило, Кіньонес, Мігел Лопеш, Роналду, Абдулайє, Мангала, Отаменді;

півзахисники: Лучо Гонсалес, Кастро, Моутіньо, Родрігес, Дефур;

нападники: Ітурбе, Мартінес, Клебер, Варела, Атсу;

У понеділок в першій половині дня у гравців "Порту" вільний час. О 19.00 команда на НСК "Олімпійський" проведе останнє перед грою з "Динамо" тренування, а за півгодини до неї Вітор Перейра і один з гравців у конференц-залі стадіону дадуть прес-конференцію.

За чотири години до початку зустрічі з готелю на стадіон відправиться мікроавтобус з екіпіровкою, а за дві години на "Олімпійський" виїде сама команда.

До слова, вимоги у райдері португальців до приймаючої сторони цілком традиційні. У роздягальні повинні бути два масажних столи, 30 рушників, з фруктів - яблука, груші, виноград і банани (обов'язково жовті, без крапок), 100 пляшок води без газу, лід в кубиках. Відразу після матчу команда відправиться в аеропорт, звідки вилетить до Порту.

Очікується, що на матчі у "Порту" буде група підтримки. Близько півтисячі вболівальників команди розмістяться в центральному та кутовому секторах НСК "Олімпійський".

Нагадаємо, що поєдинок відбудеться у вівторок, 6 листопада, на НСК "Олімпійський". Початок гри - о 21:45.

У попередньому матчі динамівці поступилися "Порту" на виїзді з рахунком 2:3. Після трьох турів португальці з 9-ма очками очолюють групу А, а "Динамо" з трьома очками перебуває на третьому місці





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ