Ми у Facebook
06.11.2012, 17:07

Про обміни й обмани шуб у Китаї

Не так давно стало дуже популярним здавати свою стару шубу назад у Китай. Усе дуже просто, ви берете ношену річ, яка витерлася на рукавах і подолі і везете в Китай. Шуби купують там, де їх і продають. Звернувшись у будь-який з відділів, де продаються китайські норкові шуби, ви точно зможете продати свою вже обридлу.

У середньому, за коротку шубу ви можете отримати 8-12 тисяч рублів, за довгу з капюшоном - до 20. Усе залежить від якості китайських шуб, які ви проносили бозна скільки і тепер хочете здати китайським друзям. При викупі шуби, китайці просвічують її якоюсь диво-лампою, яка світить ультрафіолетом і чітко показує всі потертості і злам підшерстя. У приємному фіолетовому світлі видно сліди від ременя безпеки, заштопані дірки в районі кишень і потертості від вашої сумки на боці.

Апелюючи до результатів даного «світлового аналізу», китайці будуть вам розповідати, що ваша норкова шуба якість давно втратила і коштує копійки. Вам навіть можуть демонстративно загорнути її в пакет і покласти на стіл, мовляв, забирайте. Однак, не все так просто. Це не більше ніж кіно, покликане допомогти купити шубу дешево.

Китайські шуби, які ви привезли назад, більше ніколи не використовуватимуть у такому вигляді як вони є. Їх поголять, пошматують і перешиють, і продаватимуть вже як модну стрижену норку або сучасна новенька шапочка клаптикового плетіння. Тому не втрачайте надії отримати свої 20 тисяч за стару норкову шубу в Китаї. Торговців маса, і з одним із них ви обов'язково домовитеся.

Ось тільки пам'ятайте, що якщо ви купуєте шубу зі стриженої норки, це може бути якраз те, що ви носили в минулому сезоні.

За матеріалами arscity.ru.





На правах реклами