Ми у Facebook
08.11.2012, 10:15

Частину рівненського стадіону "Авангард" таки "забере" область

Питання спільного володіння рівненським стадіоном "Авангард" владою міста та області обговорювалося уже давно. Проте остаточної крапки у ньому так і не було. Більше запитань. Проте, схоже, на найближчому засіданні Рівненської обласної ради цю крапку таки поставлять.
Питання про затвердження акту приймання-передачі частки у майні комунального закладу "Стадіон Авангард" у спільну власність територіальних громад сіл, селищ та міст Рівненської області розглянуть на найближчому засіданні Рівненської обласної ради.

Про це повідомила голова постійної комісії обласної ради з питань науки, освіти, культури і духовності Світлана Левицька.

- Ми були в складі виїзної комісії на стадіоні, - розповіла голова постійної комісії обласної ради з питань науки, освіти, культури і духовності Світлана Левицька. - Ми бачили стан "Авангарду" і розуміємо, що фінансових ресурсів міста буде недостатньо для того, щоб ми і наші діти могли вважати "Авангард" сучасним стадіоном для проведення змагань та загального оздоровлення.

Нині споруда стадіону в аварійному стані. Там немає гарячої води, повноцінного освітлення, каналізації й опалення. Тож на ремонт стадіону потрібні чималі кошти, тому їх шукатимуть у двох бюджетах - обласному та міському.

Нагадаємо, що стадіон "Авангард" був збудований у 1968 році й наразі може прийняти на трибунах 4,5 тисячі глядачів. Загальна місткість трибун - 20 тисяч.





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ