Ми у Facebook
15.11.2012, 12:39

Збірна України мінімально переграла Болгарію [+Відео]

У середу, 14 листопада, національна збірна України провела товариську гру проти команди Болгарії. Гра вийшла не надто яскравою й з мінімальною кількістю нагод для взяття воріт у обох команд. Проте перемогти все ж зуміли саме українці - 1:0.
Збірна України у поєдинку проти Болгарії показала, що невдалі результати показані у відборі до ЧС-2014 були закономірними.

У цьому матчі за відсутності травмованих Ярмоленка, Коноплянки, Гусєва і Ракицького, Олександр Заваров дав можливість довести свою профпридатність найближчому резерву - Шевчуку, Безусу, Шиндеру, Степаненку. Поєдинок команди почали на наднизьких швидкостях, перші хвилини запам'яталися ігровою перевагою Болгарії, яка при цьому не змогла награти навіть на півмоменту біля воріт П'ятова.

Україна до середини тайму взяла гру під свій контроль і награла аж цілих два моменти. В першому Селезньов у своєму стилі не реалізував вихід майже один в один, а другий завершився взяттям воріт. У другому українцям допомогли болгари, які при подачі з кута поля загубили Кучера і Олександру просто залишалося перевести м'яч у ворота.

В другій половині гри особливих змін у розвитку подій на полі не відбулося. У Болгарії був всього один момент, але Божинов пробив точно по центру і П'ятов зумів відбити ногами. Українці ж зосередилися на обороні, і майже не турбували голкіпера болгарської збірної.

Відео найцікавіших моментів гри:






На правах реклами