Ми у Facebook
15.11.2012, 15:07

Рівняни масово допомагають дітям з Клеванського інтернату. Долучитися може кожен! [+Фото]

Доброчинна акція зі збору української літератури для вихованців Клеванського інтернату перетнула екватор і незабаром уже завершиться.
- За півтора тижня вдалося зібрати вже більше 100 книг, але їхня кількість з кожним днем збільшується. І якщо на початку список поповнювали одна-дві книги в день, то зараз літературу приносять цілими оберемками, - говорить одна з організаторів акції Вікторія Дикобраз. - “Проходьте повз” набирає оберти, все більше людей піднімають тему серед однокласників чи одногрупників і організовують локальні збори в своїх колах. Приносить радість те, що більшість книг у хорошому стані, а деякі навіть абсолютно нові. Дітям буде приємно їх читати, - додає Вікторія. - Набір авторів доволі різноманітний. Сподіваюся, ми зможемо виконати поставлене перед нами завдання.



Портал OGO.ua вже повідомляв про те, що з 31 жовтня по 18 листопада Організація “Література.rv” на прохання директора Інтернату для дітей із серцево-судинними захворюваннями (Клевань-1) збирає книги українських письменників, що видані за останні 20 років, шкільні підручники, а також програмні твори іноземних авторів, перекладені державною мовою.

- Нам важливо, щоб діти отримали необхідні їм книги та читали їх, - коментує ще один із організаторів акції Марк Оплачко. - Така допомога не може вимірюватися в грошовому еквіваленті, адже ми допомагаємо дітям розвиватися та ставати повноцінними членами суспільства, в якому і так багато моральних калік.



Ви ще можете долутитися та допомогти інтернату!

Головний пункт збору розташований на першому поверсі Видавничого дому «ОГО» (вул. Шкільна, 2, двір за «Аміго»): 9.00 – 18.00 (будні), 9.00 – 14.00 (субота).



Це може бути:

- художня література з навчальної програми курсу, видана за незалежної України;
- власне підручники для середньої та старшої школи;
- дитячі книжки;
- будь-яка цікава література останніх двох століть.

Головна умова до всіх книг: вони повинні бути видані українською мовою.

Із будь-якими питаннями стосовно акції можна звертатися за телефонами:
(096) 719-88-10 або (093) 438-05-93 (Вікторія).

Нагадуємо, що акція триває до 18 листопада. Не зволікайте, щоб допомогти тим, хто цього дійсно потребує!





На правах реклами