Ми у Facebook
16.11.2012, 10:12

Волейболістки волинського "Континіума" перемогли французький "Кале" [+Фото]

У середу, 14 листопада, в Луцьку відбувся перший матч 1/8 фіналу Кубка ЄКВ з волейболу. "Континіум-Волинь-Університет" приймав команду з французького міста Кале.
Тренер "Континіума" Богуслав Галицький випустив склад, що награвав у матчі з рівненською "Регіною": Оболонська, Політанська, Довгополюк, Інна та Юля Молодцови, Туркула, Андрусенко.

З перших подач лучанки вирвались вперед. На першу технічну перерву команди пішли з рахунком 8:1! Француженки виглядали налякано і грали невпевнено. У більшості своїх подач першої партії гості просто не зуміли перекинути сітку. Успішний початок гри - не хороша заготовка волинянок чи розгубленість "Кале", а закономірність. Лучанки буквально були на голову вище суперниць. Перша партія завершилася з рахунком 25:11!

І в другій партії ВК "Континіум-Волинь-Університет" грав першим номером. Інна Молодцова кінчиками пальців перекинула м`яча - 2:1. Анна Довгополюк баскетбольним ударом вколотила в паркет - 3:1. Дівчата отримували велике задоволення від гри. На 40-й хвилині гри лучанки вже виграли другу партію - 25:13.



І тільки в третій гості більш-менш нащупали гру лучанок і зуміли щось протиставити. 5:5, 6:6, 7:7, 8:8, 9:9... і так майже всю партію суперниці йшли нога в ногу. Ба, навіть "Кале" зміг вийти вперед на два пункти - 18:20. Але спочатку Інна Молодцова, а потім Анна Довгополюк встановили паритет в партії - 20:20. Не було зрозуміло чи закінчиться матч зараз, чи продовжиться ще на невизначену кількість партій. Богуслав Андрійович спершу випустив Оксану Підгурську замість Анастасії Оболонської, а згодом Анну Степанюк замість Ольги Андрусенко. І свіжими силами, вийшовши за рамки 25-ти, дівчата зуміли довести діло до кінця. Останньою атаку завершила Олена Туркула: блок-аут і 28:26.

"Континіум-Волинь-Університет" (Луцьк) - "Кале" (Франція) - 3:0 (25:11, 25:13, 28:26)



Суха домашня перемога надає впевненості перед виїзним матчем у Франції. Для виходу в 1/4 турніру потрібно перемагати і на виїзді, у випадку поразки призначається "золотий сет". Нагадаємо, саме за допомогою "золотого сету" лучанки пройшли італійську "П'яченцу".

Гра-відповідь відбудеться у Франції 22 листопада.





На правах реклами