Ми у Facebook
16.11.2012, 13:00

Рівненські ливарники вимагають в обласної ради зарплату

Чергову сесію Рівненської обласної ради пікетують працівники ВАТ "Рівненський ливарний завод". Люди вимагають виплатити майже півторамільйонну заборгованість із заробітної плати на підприємстві.
За словами голови Рівненської районної державної адміністрації Василя Карпенчука, вирішити проблему затримки заробітної плати можна буде на зборах акціонерів ВАТ "Рівненський ливарний завод". Зараз підприємство заборгувало працівникам понад 1,5 мільйона гривень заробітної плати. Тим часом на заводі працюють понад 300 людей.

Доведені до відчаю, люди прийшли пікетувати сесію обласної ради та підготували відповідне звернення до депутатів.

- Ми вимагаємо погасити заборгованість з заробітної плати з січня 2012 року, відновити роботу підприємства та припинити порізку обладнання на металобрухт. Також хочемо, щоб прокуратура притягнула винних до відповідальності, - розповів голова профкому підприємства Арсентій Красніков.

Депутати підтримали позицію працівників заводу та вирішили направити відповідні звернення до Рівненської ОДА та Фонду Держмайна, який займається управлінням акціями заводу. Зокрема депутат Степан Павлюк запропонував навіть розглянути можливість реприватизації заводу.

ІНШІ СТАТТІ ДО ТЕМИ:
Прокуратура порушила кримінальну справу про невиплату зарплати на Рівненському ливарному заводі
Новий керівник Рівненського ливарного обіцяє повернути гроші та вийти на зовнішні ринки





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ