Ми у Facebook
19.11.2012, 12:37

У Рівному фотохудожник-мамознавець представив авторську виставку [+Фото]

Фотовиставка луцького фотографа Євгена Боярчука "Як це – бути мамою?" відкрилась в арт-кавярні "Сальвадор Далі". У експозиції автор представив кращі світлини, відзняті під час різноманітних проектів, присвячених материнству.
Як розповів на відкритті виставки Євген Боячук, створення такої фотовиставки стало продовженням діяльності фестивалю "Солом'яна птаха", частиною якого була фотосесія для майбутніх матусь. Також автор додав і роботи з попередніх фотосесій, адже вже не один рік фотографує вагітних, молодих матусь та малюків.



- Працювати з дітьми не просто, адже така фотозйомка має свої особливості. Дуже важливо передати на світлині не тільки образ, а й настрій, - зауважив Євген Боячук.



Євген Боярчук - активний учасник рівненського фотоклубу Олександра Купчинського White Rabbit. Член Національної спілки фотохудожників України та Міжнародної федерації фотомистецтва (FIAP). Його роботи експонувались у міжнародних салонах України, Франції, Іспанії, Польщі, Австрії, Прибалтики, Росії, Гонконгу, Китаю. У себе вдома він презентував чотири персональні виставки, по одній "персоналці" мав у Сумах та Любліні (Польща).









На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ