Ми у Facebook
25.11.2012, 14:47

"Мінер" будівель у центрі Рівного вимагав 50 тисяч гривень [+Фото]

У суботу, 24 листопада, до міліції надійшло повідомлення про замінування супермаркету "ЕКО" та готелю "Мир" у центрі Рівного. Окрім того, "замінували" житловий будинок у Здолбунові.
Як розповів порталу OGO.ua начальник УМВСУ у Рівненській області Василь Лазутко, з будівель евакуювали близько сотні людей.



- О 16:59 до міліції надійшло повідомлення від приватного підприємця, яка орендує кіоск на першому поверсі супермаркету "ЕКО", - каже Василь Лазутко. - Жінка розповіла, що їй зателефонував невідомий і сказав, що приміщення заміновано, усередині знаходиться 6 взривпакетів. Зловмисник наказав не повідомляти міліцію та вимагав 50 тисяч гривень. Опісля ми отримали схоже повідомлення від начальника охорони готелю "Мир" та іще одне від жительки Здолбунова, що її житло начебто замінували.









У жодному з приміщень вибухівок так і не знайшли.





Правоохоронці відкрили кримінальне провадження за частиною 1 статті 259 Кримінального кодексу України (завідомо неправдиве повідомлення про підготовку вибуху, підпалу або інших дій, які загрожують загибеллю людей чи іншими тяжкими наслідками).





ІНШІ СТАТТІ ЗА ТЕМОЮ:

Центр Рівного може вибухнути






На правах реклами