Ми у Facebook
26.11.2012, 11:21

У Рівному аграрії вчились популяризувати місцеві бренди [+Фото]

На Рівненщині 23 листопада відбувся другий міжнародний форум "Агрологістика". Упродовж дня аграрії, науковці та бізнесмени з України та з-за кордону обговорювали шлях розвитку сільського господарства. На думку експертів, майбутнє аграрного комплексу не тільки за великими підприємствами, а й дрібними фермерським господарствами.

Цьогорічний форум "Агрологістика" зібрав майже чотири сотні учасників. А завдяки масштабній інтернет-трансляції усі події форуму можна було переглянути в режимі онлайн.

Тим часом усі учасники форуму обговорили низку важливих питань. Зокрема, що потрібно робити для того, аби дрібні сільськогосподарські підприємства стали прибутковішими, якими мають бути фахівці агропромислового комплексу, як створювати та просувати місцеві бренди. Кожна з ідей пройшла декілька етапів обговорення на круглих столах, мозкових штурмах.



- Для Рівненщини важливе питання розбудови ефективних логістичних ланцюжків, - розповів заступник керівника проекту USAID АгроІнвест, керівник компоненту «Підтримка стабільного законодавчого середовища» Олександр Каліберда. - Форум здатний допомогти у вирішенні цих питань.



Підсумовували результати форуму вже ввечері на масштабних дебатах у Рівненському облмуздрамтеатрі. Де експерти обговорювали, чи потрібно в Україні скасовувати мораторій на продаж землі. Аргументи противників виявились переконливішими, адже за продовження заборони продажу сільгоспугідь висловились більша частина учасників форуму.














На правах реклами

Відпочинок у Карпатах


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ