Ми у Facebook
04.12.2012, 16:24

Рівненські військові до свята отримали нові погони та звання [+Фото]

Достроково відзначили День Збройних сил рівненські військові. На урочистостях з нагоди свята військовослужбовці 13 армійського корпусу отримали грамоти та подарунки, а найголовніше - підвищення у званнях та нові погони.
Професійне свято рівненські військові відзначають у повній готовності. Навіть урочистості з нагоди Дня Збройних сил України у Полку зв'язку 13 армійського корпусу проводять 4 грудня. Однак, настрій у військовослужбовців святковий. Адже в цей день багатьом керівництво оголосило подяку, а кращі отримали підвищення та нові погони з рук командира полку зв'язку, полковника Сергія Потапова.



— День Збройних сил сприймається по-особливому. Адже зараз українська армія і безпека держави тримається на плечах рядових солдатів та офіцерів. У них є свої проблеми та негаразди, але вони разом справно несуть службу, — наголосив Сергій Потапов. — Професійні якості кожного військовослужбовця та боєздатність армії удосконалюються вже понад двадцять років існування українських Збройних сил.



Фоторепортаж зі свята

Привітали з професійним святом військових і друзі Полку зв'язку. Зокрема голова спілки жінок Рівненщини Марія Рожко, завідуючий притулку для дітей служби у справах дітей Рівненської обласної державної адміністрації Микола Паліюк, депутат Рівнеради Олександр Нестерук.



— Армія захищає український народ, наше місто, а місто в свою чергу має допомагати і підтримувати військових. У нас за кілька років склалась дружба і співпраця з Полком зв'язку, — зауважив Олександр Нестерук.




Фоторепортаж зі свята

Привітали військових і душевною піснею — авторські композиції для них заспівав луцький ансамбль "Віват".



Тим часом усі охочі школярі міста могли ознайомитись з умовами служби в армії під час Дня відкритих дверей у Рівненській військовій частині А-1337. Для майбутніх воїнів продемонстрували зразки військової техніки та військові казарми.

ІНШІ СТАТТІ ДО ТЕМИ:
Як і чим вітають рівнянки своїх чоловіків? [ОПИТУВАННЯ]





На правах реклами