Ми у Facebook
05.12.2012, 08:41

Під час зйомок нового кліпу рівненську співачку Тетяну Ширко ледь не з’їли комарі [Фото+Відео]

Нещодавно наша землячка, срібна призерка стивалю «Нова хвиля 2010» Тетяна Ширко, випустила вже четвертий за рахунком кліп. В основу відеороботи лягла композиція «Hello», самі ж зйомки проходили в Одесі.
Режисером став Валентин Гроссу, який вже до цього зняв для Тетяни кліпи на композиції «Я прощу» та «Summer».



- На перший погляд, сюжет відеокліпу може здатися досить банальним, - ділиться враженнями Таня. - Але, на мою думку, «простота в пестрости».
Події розвиваються так: ми з моїм хлопцем та друзями вирішили влаштувати такі собі посиденьки біля вогнища. Потім все було, як на звичайній вечірці: стрибки через багаття, бенгальські вогні, танці, розмови. Кінцем нашої вечірки став романтичний світанок, який ми зустріли разом з моїм коханим.





Тетяна Ширко посіла друге місце на "Новій хвилі-2010" (+ ВІДЕО)



Звичайно, не обійшлося і без курйозів на зйомках. Велика кількість піротехніки, яку планували задіяти, просто не спрацювала. Але це було не найгіршим. Серйозно зіпсували свято й комарі.

Уродженка Рівненщини хоче стати "Голосом країни" [+Фото]

- Їхні укуси просто доводили нас до сказу, було дуже боляче та неприємно. А ще нам заважав пил, який особливо піднявся під кінець зйомок. Ми всі були схожі на Мауглі, - сміється співачка.



Правда з перших уст про участь Тетяни Ширко в Юрмалі

Зараз же Тетяна продовжує підкорювати вітчизняний шоу-бізнес, а допомагає їй у цьому її продюсер. Адже, як зізнається дівчина, самій їй було б дуже складно рухатися вперед у цій сфері. У найближчих планах в уродженки Рівненської області – добре підготуватися до відбіркового туру на конкурс «Євробачення-2013».






На правах реклами