Ми у Facebook
11.12.2012, 12:40

Для мандрівників Рівненщини презентують проект "Волинь туристична" [Анонс]

Цікаві та яскраві календарі, виставка картин, проморолики - так планують представити для рівнян мандрівний проект "Волинь туристична".
У п’ятницю, 14 грудня, у мистецькій галереї «Острозької академії» відбуватиметься масштабна презентація мандрівного проекту «Волинь туристична». Для усіх бажаючих представлять календарі, зроблені на основі робіт рівненських художників, відкриють виставку картин, а також влаштують показ промороликів.

У Луцьку рівняни презентували проект "Волинь туристична" [+Фото]

Як повідомили у прес-службі РОДА, до участі в презентації запросили представників туристичного, готельного та ресторанного бізнесу з різних областей.

У рамках проекту "Волинь туристична" проводили фотографічний конкурс "Я звідси родом", участь у якому взяли 120 школярів з усього регіону.

Окрім того, на Рівненщині першими встановили спеціальні дорожні знаки європейського зразка - мандрівні дороговкази - у рамках проекту "Волинь туристична".

Довідка про проект
Проект «Волинь туристична» об’єднує мандрівні шляхи п’яти областей – Рівненської, Волинської, Тернопільської, Житомирської та Хмельницької. Навесні із цими регіонами уклали угоду про співпрацю.
У рамках проекту діє спеціальний тематичний портал, який пропонує вичерпну інформацію про найцікавіші туристичні об’єкти п’яти областей України, розроблені маршрути на будь-який смак, також є можливість прокласти свій мандрівний шлях самостійно. Фахівці постійно наповнюють рубрики цікавою і корисною для туристів інформацією про свою область.





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ