Ми у Facebook
14.12.2012, 15:04

На Рівненщині виявили чотири тисячі нелегальних працівників

Працівники органів податкової служби спільно з виконавчою владою та іншими правоохоронними органами цьогоріч виявили майже чотири тисячі нелегальних працівників.

З метою захисту соціальних прав і гарантій громадян та інтересів держави, до кожного підприємства, що виплачує заробітну плату в «конвертах», вживаються різноманітні заходи впливу, зокрема проводяться спільні перевірки.

Завдяки легалізації незареєстрованих працівників, до бюджету надійшло майже півмільйона гривень податку на доходи фізичних осіб.

Це тільки одна невеличка складова в загальній тенденції приросту бюджетних надходжень, які порівняно з минулим роком лише з податку на доходи фізичних осіб склали майже 130 млн гривень.

Тому, шановні керівники підприємств, які ще виплачують заробітну плату в «конвертах» чи використовують працю найманих осіб без оформлення трудових відносин розраховуємо на вашу свідомість, бо вам вирішувати, чи є важливою для вас праця людей для забезпечення їх старості та соціальних гарантій, повідомили з ДПС у Рівненській області.





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ