Ми у Facebook
16.12.2012, 10:30

Рівненський "Пульсар" переміг БК "Кіровоград"

Баскетболісти рівненського "Пульсара" до суботньої гри перемагали лише у виїзних матчах. Проте, нарешті, їм вдалося "зламати" цю "традицію" - "Пульсар" вдома переміг баскетболістів БК "Кіровоград".
"Пульсар" готувався до гри із гарним настроєм, адже у попередній грі рівнянам вдалося перемогти одеський "Торнадо". Дехто готувався не лише на тренуваннях, але й граючи.

- Перше коло йде до кінця й нам безперечно хочеться перемогти в двох домашніх іграх, яких в нас було не так вже й багато цього року, - розповів гравець БК-93 "Пульсар" Степан Чорнолоз. - На жаль чемпіонат міста серед ВНЗ не дав повністю підготуватися до цього туру, оскільки багато гравців грали за свої вузи, але ми налаштовані на перемогу.

Як виявилось, така підготовка не минула даремно. Першу чверть "пульсарівці" провели активніше й зуміли впевнено переграти суперників із рахунком 25:16. Найактивнішим був Ілля Шемосюк, який здобув більшу частину очок.

У другій чверті "Пульсар" трохи збавив оберти, й кіровоградці становище вирівняли, заграли активніше й зуміли звести рахунок до нічиєї 22:22.

Перевага залишалася на боці "Пульсара", проте у третій чверті вона скоротилася до трьох очок. Рівняни хоч і програли чверть 13:15, але більшого зробити кіровоградцям не дозволили.

В останній чверті "Пульсар", зусиллями Іллі Шемосюка, Максима Ожегова та Тараса Липіна, продовжив утримувати перевагу й переміг 85:74.

Найвлучнішим вкотре став Ілля Шемосюк, який набрав 40 очок.

Друга гра між цими ж суперниками відбудеться у неділю, о 12.00





На правах реклами