Ми у Facebook
17.12.2012, 11:02

На Рівненщині 6-річний хлопчик, ковзаючись на дорозі, потрапив під колеса маршрутки

Подія трапилася у Здолбунівському районі. Водій намагався загальмувати, та на слизькій дорозі дитина все ж опинилася під колесами авто.
Про це порталу OGO.ua повідомили в секторі зв'язків з громадськістю УМВСУ у Рівненській області.

За словами старшого державтоінспектора ВДАІ Здолбунівського РВ УМВС України в Рівненській області Олександра Сістука водій маршрутки сполученням «Рівне – Новосілки» намагався уникнути зіткнення і пригальмував, коли побачив хлопчика.

– Він з’їхав на узбіччя і зупинився, однак дитина таки потрапила під передній бампер транспортного засобу, - каже Олександр Сістук.

- Окрім потерпілого хлопчика, у сім’ї виховується ще четверо дітей, - кажуть у секторі зв'язків з громадськістю. - Батьки час від часу випивають, тому за дитиною нікому доглядати. Шестирічного хлопчика доставили до лікарні із підозрою на пошкодження внутрішніх органів. Після комплексного обстеження за кілька днів його відпустили додому.

Відомості про подію кваліфіковані за ч.1 ст.286 Кримінального кодексу України (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами).

Співробітники міліції звертаються до батьків із проханням слідкувати за своїми дітьми у зимову пору, адже катання на санчатах по проїзній частині, катання на ковзанах на крихкому льоду можуть призвести до непоправних наслідків.





На правах реклами