Ми у Facebook
18.12.2012, 14:13

Рівняни скаржаться на "Санком"

До редакції OGO.ua зателефонувала рівнянка Світлана з проханням посприяти у вирішенні питання невивезеного сміття.
Як виявилось, уже 5 днів поспіль приватна рівненська фірма "Санком", яка займається вивезенням сміття, не виконує свої обов’язки. Мешканка багатоквартирного будинку, що розташований за адерсою вул. Коновальця, 7, повідомила, що це просто надокучає мешканцям.

- Сміття розкидане по всій вулиці, не вивозили його вже п’ять днів! Такі проблеми були й раніше, вже кілька разів була така ситуація, коли "Санком" днями не очищав смітники, що встановив поряд з нашим будинком. Я проживаю на першому поверсі і потерпаю від смороду, що з’являється біля смітників. Щомісячно оплачую їхні послуги, тому вважаю це неприпустимим, - скаржиться пані Світлана.



Рівнянка Світлана повідомила також про те, що намагалась зв’язатися з фірмою, щоб висловити свої думки стосовно їхньої роботи, але дотелефонуватись до "Санкому" так і не змогла.

Нагадаємо, що нещодавно міська влада надала право працівникам фірми "Санком" складати адміністративні протоколи про відсутність угоди на вивіз сміття та порушення правил його вивозу.





На правах реклами