Ми у Facebook
19.12.2012, 17:50

Після концерту у Рівному Борис Гребенщиков відвідав храм [+Фото]

Легендарна група "Акваріум" у рамках ювілейного гастрольного туру «4000 років» відвідала 15 грудня з концертом і Рівне. Зал Рівненського облмуздрамтеатру був заповнений вщерть.

До речі, після концерту колектив "Акваріума" незаплановано залишився у Рівному ще на один день, пишуть місцеві ЗМІ. Адже через снігові замети вони не змогли виїхати автобусом до Львова, де мав відбутися наступний концерт.

Тому артистам довелося коригувати свої плани і їхати у Львів поїздом наступного дня ввечері. А протягом дня, який вивільнився таким чином, музиканти відвідували рівненські храми, відпочивали у місцевих ресторанах, спілкувалися з рівненськими діячами мистецтва.

Борис Гребенщиков — радянський і російський поет і музикант, лідер рок-групи “Акваріум”, один з батьків-засновників російської рок-музики.
Народився 27 листопада 1953 року у Ленінграді (зараз Санкт-Петербург, Росія).

Гурт "Акваріум" був заснований у Ленінграді в липні 1972 року студентами Борисом Гребенщиковим і Анатолієм Гуницьким. Перший офіційний (або, за визначенням групи, "природний") альбом "Акваріума", що називався "Синій альбом", вийшов у 1981 році. Останній на даний момент, 29-й студійний диск "Архангельськ" вийшов у вересні 2011 року.

Більше фото - у ФОТОГАЛЕРЕЇ

Сьогодні Акваріум дає близько 200 концертів на рік по всьому світу, і зали завжди повні. За час свого існування ця група багаторазово змінювала склад, нещадно розвивала і розбивала музичні стилі, йшла в підпілля і виходила на поверхню по різні боки Землі, щоб сказати нам про найголовніше - про любов, про добро, про життя і про нас самих. Крім концертів і студійних записів, пісні “Акваріума” звучать у фільмах “Асса”, “Милий, дорогий, коханий, єдиний”, “Чорна троянда - емблема печалі, червона троянда - емблема кохання”, “Будинок під зоряним небом”.







Більше фото - у ФОТОГАЛЕРЕЇ





Перша дружина Бориса Гребенщикова - Наталія Козловська. Одружилися восени 1976 року. У червні 1978 року розлучилися. Від цього шлюбу є дочка - Аліса Гребенщикова (актриса).
Друга дружина - Людмила Шуригіна (до цього - цивільна дружина Всеволода Гаккеля, рок-музикант “Акваріума”). Працювала прибиральницею в школі. Син - Гліб Гребенщиков (нар. 14 лютого 1985).
Третя (1991 рік) дружина Ірина, колишня дружина Олександра Титова (басист “Акваріума”).



Більше фото - у ФОТОГАЛЕРЕЇ





На правах реклами