Ми у Facebook
20.12.2012, 16:09

Учасниці фестивалю "Міні-міс Рівненщина" привітали сиріт з святом Миколая [+Фото]

Спільну благодійну акцію провели учасниці фестивалю краси та таланту "Міні-міс Рівненщина" та конкурсу краси "Королева РДГУ". 20 грудня вони привітали з Святом Миколая вихованців Рівненського будинку дитини. Дівчата подарували дітлахам веселе свято, солодощі та іграшки.
За словами директора фестивалю краси та таланту "Міні-міс Рівненщина" Вікторії Дембіцькою, благодійна акція стала частиною підготовки до фіналу проекту. Юні учасниці фестивалю таким чином привчаються до благодійності, вчать розуміти реалії і потреби українського суспільства.

Фоторепортаж з свята в Рівненському будинку дитини

— Наш фестиваль покликаний демонстрували в першу чергу не красу, а обдарованість та людяність кожної учасниці. Тому такими заходами ми привчаємо маленьких моделей з дитинства робити добрі справи, — наголосила Вікторія Дембіцька. — Вперше ми таку акцію проводили під час конкурсу "Міс Рівненщина-2011".




Фоторепортаж з свята в Рівненському будинку дитини



Цьогоріч учасниці "Міні-міс Рівненщина" для проведення свята об'єднались з фіналістками конкурсу "Королева РДГУ". Для вихованців Рівненського будинку дитини дівчата подарували свято зі Святим Миколаєм, солодощі та іграшки.



Нагадаємо, що за право змагатися за титул найкрасивішої дівчини краю змагатимуться 16 маленьких красунь. Фінал фестивалю відбудеться 23 грудня о 16:30 в ТРЦ "Екватор".
Тут ви можете обрати володарку титулу "Міні-міс Рівненщина-ОГО".




Фото усіх фіналісток фестивалю "Міні-міс Рівненщина-2012"

Відеопредставлення учасниць конкурсу





На правах реклами