Ми у Facebook
23.12.2012, 08:55

У Рівному підбили фотографічні підсумки року [+Фото]

Фотохудожники з клубу "Простір фото" презентували останню у 2012 році фотовиставку. В експозиції митці представили кращі роботи, відзняті впродовж року. Також учасники клубу 20 грудня в ресторані готелю "Мир" підбили підсумки року та визначили кращих авторів.
Як відзначив керівник клубу "Простір фото" Олександр Харват, за останній рік рівненська фотографічна спільнота набула значного авторитету в Україні та за кордоном, поповнилася новими талановитими фотографами. У 2011-2012 клуб став учасником національних і міжнародних виставок і пленерів, таких як Фестиваль фотоклубів України, клубні виставки в Бардейові, Ружомберок (Словаччина), пленери в Чехії, Україні (Карпат-Фотопленер, Рівне-Дубно ФотоФест) на VIII Эвропейському фестивалі фотоклубів.




Фоторепортаж з відкриття виставки

- Маємо у своєму активі і перемоги рівненських авторів. На національних і міжнародних виставках за кращі роботи отримали нагороди Сергій Бондарук, Альона Зень, Альона Корнєєва, Віталій Філімонов, Жанна Каштан, Андрій Голубцов, - зауважив на відкритті виставки Олександр Харват. - За високий рівень організації Міжнародного Салону художньої фотографії "Фотовернісаж на Покрову" фотоклуб нагороджено бронзовою плакеткою Міжнародної Федерації фотомистецтва (FIAP).
Клуб приймав активну участь у міських проектах «Подаруй можливість жити», «У матусі під серцем», «Шукаю родину» та інших.



Переглянути фотопідсумок року можна в ресторані готелю "Мир" та в фотогалереї "У фарватері істин" в ТРЦ "Злата Плаза". Учасникам виставки стали фотографи: Олександр Харват, Сергій Бондарук, Андрій Голубцов, Альона Зень, Тетяна Вакулюк, Віталій Філімонов, Сергій Щеглеватих, Олена Волосик, Олена Корнєєва, Жанна Каштан, Дмитро Тинник, Наталія Заяць, Олег Фещук.



Фоторепортаж з відкриття виставки







На правах реклами