Ми у Facebook
25.12.2012, 15:15

Весільний гороскоп на 2013 рік

Якщо ви знайшли своє щастя, то зорі вже, вочевидь, вам сприяють. Та чи будуть вони такими ж прихильними, коли ви разом зі своїм щастям підете під вінець у 2013 році – в рік темної водяної змії?
Якщо вірити астрологам, то відповідь однозначна: в цілому наступний рік буде дуже вдалим для укладення шлюбів. Адже змія, якою б вона не була - темною і водяною чи світлою і сухопутною – це символ мудрості та відданого оберігання сімейного гнізда, а ще плодючості та розсудливості. Але щоб такий символізм набув сенсу в реальності – слід правильно обрати дату весілля у відповідності до знаку зодіаку, під яким народилися наречені.

Овен
В останні лютневі дні на весільний рушничок цьому знакові ставати не варто. А от з 13 по 24 червня, а також у першій половині вересня створювати сім’ю саме час. Особливо якщо ви вже давно хотіли узаконити свої стосунки з коханою половинкою. Загалом, весілля у 2013 році для Овнів стане неймовірно вдалим початком справжнього і міцного сімейного щастя.

Тілець
Астрологи попереджають Тільців про небезпеку зриву весільної церемонії, якщо вона запланована на пізню осінь 2013 року. Краще змінити сімейний статус у будь-який з літніх місяців. Тоді благородна Змія принесе у ваш дім щастя. Втім приготуйтесь зважено і дипломатично вирішувати усі матеріальні питання, бо саме це може бути слабким місцем відносин молодого подружжя.

Близнюки
Сімейне благополуччя дістанеться тим Близнюкам, які одружаться на початку червня або наприкінці серпня. Зірковий пасьянс взагалі рекомендує цьому знакові добре зважити своє рішення щодо весілля: не варто квапитися до РАЦСу, якщо ви бодай трохи сумніваєтеся у своїх почуттях і вже зараз не знаходите компромісів у побутових дрібницях.

Рак
Схоже, що Раки у рік Змії будуть чи не «найвесільнішими», бо, по-перше, багато з них справді одружаться у 2013-му, а по-друге – усі обставини сприятимуть тому, що і весілля, і шлюб будуть вдалими. Щоб ще більше улестити долю призначайте торжество на січень, кінець березня, червень або липень.

Лев
Імпульсивним Левам бажано стримати свої примхи і відкласти весілля на наступний рік, бо в плані сімейного щастя темна Змія перетвориться для цього знаку на гримучу. Але турботою, поступливістю і любов'ю можна приручити навіть такого небезпечного плазуна. А ще – правильною датою весілля. Травень та червень – найсприятливіший час для одруження Левів.

Діва
Навіть тим Дівам, які відкладають весілля на майбутнє, варто подумати над тим, а чи не зробити це майбутнє близьким і скороздійсненним. Бо такий благодатний час для створення сім'ї, як цей рік для Дів, випадає не часто. Якщо ви одружитеся у лютому, червні, серпні або наприкінці листопада, то Змія обіцяє принести в цей союз усе, що зазвичай бажають молодятам під час торжества: багатство, любов, розуміння та щасливе батьківство.

Терези
У квітні, липні та жовтні відгуляють свої весілля найщасливіші з Терезів – принаймні такими обіцяють зробити їх у сімейному житті зорі, якщо одруження відбудеться у вказані місяці. А от в організації свята покладатися варто виключно на себе. Добре зважуйте кожне рішення і уникайте даремних витрат.

Скорпіон
Все, про що слід турбуватися Скорпіонам-нареченим – це медовий місяць (зробіть усе, щоб він був солодким). Адже у день весілля ви будете під опікою самої покровительниці 2013 року – Змії. Зокрема, якщо цей день буде призначений на першу половину травня, середину липня або серпня.

Стрілець
Щоб влучити у щастя, Стрільцям потрібно націлитися святкувати весілля у першій половині 2013-го. Тоді ви отримаєте від шлюбу усе, чого очікуєте, і, можливо, навіть більше. Темна Змія переконує, що сім'ї, створені у цей період, просто купатимуться у морі позитивних емоцій впродовж усього подружнього життя.

Козеріг
Козерогам астрологи передрікають лютий, середину травня і вересень як найбільш вдалі місяці для одруження. Будьте готові до незначних перепитій та суперечок і в процесі підготовки до свята, і в перший поствесільний період. Але знайте, що в результаті це стане чудовим спільним досвідом для вашої пари та послужить цементом у сімейних відносинах.

Водолій
Ті з Водоліїв, які в цьому році, попри вітряність свого знаку, таки наважаться одружитись – не пошкодують. Адже Змія буде прихильною до них у справах сімейних і наповнить шлюб злагодою та розумінням. Сміливо переступайте поріг РАЦСу наприкінці лютого, в травні та середині липня.

Риби
Гарно і казково пройдуть весілля у Риб в цьому році. Чого не скажеш про те, що чекає на них потім – то війна, то перемир’я, то абсолютний мир в абсолютній гармонії. Але, сказати по правді, каламутити воду у сімейних відносинах будуть самі ж Риби. І, якщо вірити прогнозам, в цьому є сенс – партнеру ніколи не буде з вами нудно. Лишень не перестарайтеся, а бажаного спокою повинна додати у ваш союз правильна дата весілля – у серпні або вересні.

ІНШІ СТАТТІ ДО ТЕМИ:

Гороскоп на 2013 рік: чого чекати від Нового року Чорної Водяної Змії?


Путешествуйте согласно своему Знаку Зодиака!





На правах реклами