Ми у Facebook
28.12.2012, 14:00

На Рівненщині футболом керуватиме чиновник з облради та екс-гравець "Металіста" [+Фото]

Днями у Рівному переобирали керівництво Рівненської обласної федерації футболу. Щоправда, вибори були без вибору, адже перед голосуванням один з двох претендентів на посаду зняв свою кандидатуру.
На посаду голови Рівненської обласної федерації футболу претендували нинішній голова міської федерації футболу Валерій Гладков та член виконкому РОФФ, заступник голови Рівненської обласної ради Михайло Кривко.

Обидва кандидати завчасно оприлюднили свої програми, але в останній момент Валерій Гладков свою кандидатуру зняв.

- Ми зустрічалися з Михайлом Петровичем перед конференцією, - говорить голова Рівненської міської федерації футболу Валерій Гладков. - Я, можливо, й виграв би ці вибори, але вирішив поступитися місцем людині, яка ближча до обласної влади. Справа в тому, що ми довгий час не можемо відродити професійну команду й відремонтувати стадіон. Тому, вважаю, оскільки представник обласної влади вирішив взятися за цю справу, є надія на те, що це таки вдасться зробити. Я, в свою чергу, залишаюся на посаді голови міської федерації та обраний членом виконавчого комітету РОФФ.

Валерій Гладков
Валерій Гладков


Через вищезгаданий крок Валерія Гладкова, вибори вийшли "без вибору" й делегати конференції підтримали кандидатуру Михайла Кривка.

Михайло Кривко
Михайло Кривко


Футбольні справи для Михайла Петровича - не чужі, адже він уже не один рік був членом виконавчого комітету Рівненської обласної федерації футболу.

Володимир Поліщук
Володимир Поліщук


Залишився у федерації і її попередній керівник - Володимир Поліщук. Він обійматиме посаду першого заступника голови РОФФ. Інший кандидат на цю посаду, Валерій Криницький, набрав менше голосів, але його обрали у члени виконкому.

Окрім Володимира Поліщука, обрали ще двох заступників.

Ярослав Коломис
Ярослав Коломис


Ними стали арбітр Ярослав Коломис та екс-гравець харківського "Металіста" Олег Кучер. Він виступав за "Металіст" з 1997 по 2002 роки, а окрім харківської команди грав за "Верес" (Рівне), "Буковину" (Чернівці), МФК "Миколаїв", "ОДЕК" (Оржів) та здолбунівський "Волинь-Цемент".

Олег Кучер
Олег Кучер


Також обрали виконавчий комітет федерації, установча конференція якого відбудеться 3 січня.





На правах реклами