Ми у Facebook
29.12.2012, 16:30

Янукович зарахував трьох рівнян до "Нової еліти нації"

Президент України Віктор Янукович затвердив список осіб, зарахованих до президентського кадрового резерву "Нова еліта нації" в 2012 році. Відповідне розпорядження з'явилося на сайті глави держави. Серед еліти опинились і троє мешканців Рівненщини.
До "президентського" списку увійшли 60 осіб.

"Елітою нації" Президент назвав і трьох рівнян - заступника голови Рівненської обласної державної адміністрації Олексія Губанова, заступника голови Дубенської райдержадміністрації Тамару Гелюту та директора Рівненського обласного контактного центру Миколу Шустова.

Олексій Губанов
Олексій Губанов


Микола Шустов
Микола Шустов


Тамара Гелюта
Тамара Гелюта


Як зазначено на сайті Президента, глава держави доручив Національному агентству з питань державної служби затвердити перелік заходів на 2013 рік з професійного розвитку зарахованих до резерву осіб.

- Звісно, приємно потрапити у 60 кращих молодих спеціалістів з усієї України, - зазначив заступник голови Рівненської ОДА Олексій Губанов. - Цьому передували до десяти різноманітних екзаменів та співбесід, які відбувалися у Рівному та Києві. Зокрема екзамени з державного управління та з англійської мови. Багато тестів проходили анонімно в режимі онлайн.

Як зазначив Олексій Губанов, про перспективи потрапляння до президентського резерву йому поки нічого не відомо.





На правах реклами