Ми у Facebook
09.01.2013, 10:34

На Рівненщині затримали водія, який збив на смерть людину і втік

Працівники Державтоінспекції Рівненщини знайшли автомобіль та водія, який, скоївши дорожньо-транспортну пригоду зі смертельними наслідками, з місця пригоди зник.
Про це повідомили з прес-служби ВДАІ УМВС України в Рівненській області.

У перший день Різдва близько 20-ї години до чергового по відділу ДАІ УМВС України в Рівненській області надійшло повідомлення про те, що у селі Діброва Володимирецького району водій невстановленого автомобіля здійснив наїзд на місцевого жителя, 35-річного пішохода Олександра, який знаходився на проїзній частині дороги, після чого водій з місця пригоди зник.

У результаті дорожньо-транспортної пригоди пішохід від отриманих тілесних ушкоджень загинув на місці.

На розшук водія невстановленого автомобіля було піднято майже весь особовий склад працівників Кузнецовського МВ УМВС. Цілу ніч правоохоронці опитували місцевих жителів та шукали ймовірних свідків цієї дорожньо-транспортної пригоди. Ряд опитаних жителів села Діброва розповіли, що того вечора бачили іномарку, обладнану, як автомобіль таксі.

Завдяки злагодженим діям працівників міліції, на ранок 8 січня співробітниками ВДАІ Кузнецовського МВ УМВС, водія та автомобіль, які підозрюються у скоєнні ДТП були розшукані.

Як повідомив начальник ВДАІ Кузнецовського МВ УМВС капітан міліції Андрій Катеринич – 47-річний Юрій вже зізнався, що саме він скоїв цю дорожньо-транспортну пригоду, керуючи автомобілем «VOLKSWAGEN-TRANSPORTER», а залишив місце ДТП тому, що злякався.

Наразі автомобіль доставлений на майданчик тимчасового тримання Кузнецовського МВ УМВС. 47-річний Юрій спілкується зі слідчим. За даним фактом проводиться дослідча перевірка.





На правах реклами