Ми у Facebook
10.01.2013, 14:30

На Рівненщині молодик проштрикнув собі живота і навіть не відчув

Відзначаючи Різдвяні свята, 25-річний молодик так захопився алкоголем, що навіть не відчув, як випадково наштрикнувся на ножа. На сполох забила мати потерпілого, яка виявила власну дитину закривавленою.
Як повідомила OGO.ua Наталія КИРКОВСЬКА із Сарненського райвідділу, 25-річний Анатолій, житель села Рудня–Карпилівська Сарненського району, тривалий час зловживав спиртними напоями. Постійного місця роботи не мав, проживав з матір’ю, братами та сестрами. Всього у родині виховується четверо дітей, двоє з яких — неповнолітні.

Сьомого січня близько 18 години Анатолій відправився святкувати Різдво Христове разом із друзями. Близько 21 години чоловік повернувся і одразу ж пішов на кухню. Нарізаючи собі їжу, молодик випадково наткнувся на... ніж.

Оскільки Анатолій перебував добряче напідпитку, то навіть не відчув, як проштрикнув ним собі живіт. Прокинувся від сну через шалене відчуття спраги.

Коли попросив матір принести йому води, остання не на жарт здивувалась — Толя рідко просив про допомогу. Увімкнувши світло у кімнаті сина, жінка обімліла: той лежав весь у крові.

Перелякана, вона відразу викликала швидку допомогу та міліцію. Після госпіталізації в Сарненську ЦРЛ з діагнозом ножове поранення передньої черевної стінки молодик прийшов до тями лише зранку наступного дня.

Оскільки того вечора перебував у стані алкогольного сп’яніння, то деталей події Анатолій не пригадує.

Кримінальне провадження відкрите за частиною 2 статті 125 Кримінального Кодексу України (Умисне легке тілесне ушкодження), досудове слідство у якому встановить усі обставини та причини події.





На правах реклами