Ми у Facebook
19.01.2013, 11:05

На хворих дітей витратять більше 22 тисяч гривень

Таку суму вдалося зібрати завдяки благодійній акції «різдвяний передзвін», яка проводилася з 20 грудня 2012 року по 16 січня 2013 року за ініціативи групи компаній «РЕНОМЕ».
Маршрут колядників охопив 45 організацій та приватних осіб, серед яких - компанії-партнери, медіа-партнери, державні установи та ін. Залучення громадськості до вирішення актуальних проблем соціально незахищених дітей, допомога хворим дітям, які найдужче цього потребують – саме така була мета учасників благодійної ініціативи.

Вчора, 18 січня, у приміщені головного офісу компанії підвели підсумки даного дійства. Були офіційно відкриті скриньки, підраховані кошти та прийняте рішення щодо їх практичного використання.



Дітей, які соціально незахищені, стає більше. Багато сімей існують без засобів для існування. Ми допомогли деяким сім’ям, у котрих дітки з найтящими недугами, - розповідає Генеральний директор ПРАТ «Реноме» Надія Гладкевич. - Дуже радує, що так багато відгукнулись охочих допомогти. Всім щиро дякую. І наші добрі справи, після цієї, закінчуватися не будуть.



Загалом, за підсумками було зібрано кошти у сумі 22268 грн. гроші розподілили між 6-ма хворими дітьми. Хлопчик, який хворіє на аутизм отримав 1268 гривень на двомісячний курс реабілітації. Троє онкохворих діток отримало по 4 тисячі гривень на лікування, ще одному допоможуть оплатили омріяне навчання на програміста. 5 тисяч віддали родині онкохворого хлопчика, який потребував негайного лікування.





На правах реклами