Ми у Facebook
24.01.2013, 11:54

Вся правда про рівненських студентів

Завтра — свято усіх студентів та день ангела у Тетян. “Жіночий клуб” поцікавився у рівнян, яким має бути справжній студент, на їх думку?
Оля Фiсянчук:

- Перш за все студент має бути не лінивим, наполеглевим, розумним, з почуттям гумору (без цього, як на мене, ніяк), комунікабельним, компанійським. Думаю, перелічувати можна довго. Будь-які загальнолюдські риси притаманні студентам, ми ж теж люди :)



Студенти Острозької академії зустрілися з режисером відомого українського фільму "ТойХтоПройшовКрізьВогонь"

Сергій Мартинюк:

- Студент до кінця має залишатися вільною людиною. Менше думати - більше робити ;) Не зважати на приписи згори і ніколи не забувати, що молодість у нас одна. І простіше приходити два рази в рік на іспити, ніж ходити щодня на пари. Ось так :)



Сергій Крижик:

- Справжній студент повинен вміти викручуватись в будь-якій ситуації, тверезо оцінювати свої можливості і подумувати про майбутнє (якщо він цього не зробив досі). Інколи вміння крутитись важливіше за знання. Також має бути толерантним, комунікабельним, працьовитим, але, водночас, вміти організувати відпочинок, а не просто сидіти в інтернеті. У будь-якому разі, в студента повинні бути сформовані лідерські якості, або хоча б їх фундамент.



У Рівному майбутніх юристів посвятили у студенти

Андрій Демчук:

- Якщо він десь вчиться, то він вже справжній студент. А вже які риси - це залежить не від того, який він студент, а від того, яка це людина. Звісно, хотілося б, щоб для початку вони хотіли щось зробити і досягнути, були працелюбними а не просто, щоб “потусити”. Але, на жаль, таких людей не багато :( А взагалі, це питання треба ділити по соціальних верстах - підприємці по-одному дивляться на "справжнього" студента, викладачі - по іншому, самі студенти - ще по іншому.



"ТОП-20: найуспішніші студенти Рівненщини": представляємо учасників інтернет-голосування (ч.2)

Ангеліна Суботіна:

- Студент має бути "безумним". Тобто, не боятись нічого і ніякої життєвої ситуації. Має бути оптимістом і вміти викрутитись із будь якої життєвої ситуації ;)



ДО ОБГОВОРЕННЯ: А яким, на вашу думку, має бути справжній студент?





На правах реклами